NOUTĂŢI

Concurs „Vin de sărbători”

Concurs „Vin de sărbători”

Românii de pretutindeni se reunesc în luna decembrie. De peste hotare, din alte orașe, sau doar de la câteva stații distanță. Pentru că, de sărbători, toate drumurile duc acasă.

Jidvei, afacere de familie și moștenire de generații, susține valorile familiei și timpul petrecut alături de cei dragi.

Jidvei, în topul Superbrands România

Jidvei, în topul Superbrands România

Superbrands celebrează brandurile de succes și premiază reputația, prin programele pe care le desfășoară în 88 de țări de pe patru continente. Cu ajutorul companiilor independente de cercetare, Superbrands identifică cele mai puternice branduri locale.

Participarea la Superbrands se face doar pe bază de invitație, fiind oferită celor mai importante branduri într-un domeniu. Statusul de Superbrand întărește poziția brandului, îi adaugă prestigiu și reasigură consumatorii și furnizorii că este cel mai bun brand din categorie.

Concurs „La cules de amintiri”

Îți mai aduci aminte când mâncai struguri direct din vie, când striveai boabele cu picioarele desculțe și beai must proaspăt?

Postează o fotografie sau un text care să exprime amintirile tale dragi legate de cules în comentarii sau pe contul tău, folosind hashtag-urile #jidvei și #laculesdeamintiri. Jidvei premiază cele mai memorabile fotografii și povești cu vinuri din gama Tezaur.

Înscrierile se pot face până cel târziu luni, 9 octombrie, ora 20:00. Câștigătorii vor fi anunțați în zilele de 3 și 10 octombrie 2017.

Jidvei a lansat un magazin online pentru gamele exclusiviste

Jidvei, cel mai mare producător de vin din România, a deschis luna aceasta un e-shop de unde pot fi comandate vinuri din gamele Owner’s Choice și Mysterium, vinuri disponibile până acum doar în HoReCa și în magazinele de specialitate.

Concurs Wine past five

Cum asortezi ceasul cu un vin de la Jidvei? Premiem cele mai inspirate alegeri și fotografii. Postează pe Instagram o fotografie cu ceasul tău preferat și unul dintre vinurile de la Jidvei pe care le apreciezi. Folosește hashtag-urile #winepastfive și #jidvei. Dă follow contului @jidveiromania pe Instagram. Asigură-te că atât contul tău, cât și fotografia pe care o urci sunt publice.

Nouă medalii câștigate de vinurile Jidvei la AWC Vienna

Cea mai mare competiție de vinuri din lume recunoscută oficial, AWC Vienna, a avut peste 12.000 de vinuri înscrise din 40 de țări la competiția din acest an, ajunsă la cea de-a XIV-a ediție.

Datorită sistemului de degustare în orb, a regulilor stricte și a standardelor înalte de calitate cerute, AWC Vienna este concursul cu cele mai exigente criterii de jurizare dintre cele mai renumite din lume.

Medaliile de aur sunt acordate vinurilor cu peste 90 de puncte, cele de argint celor cu puncte între 87-89.9, iar Seal of Approval pentru vinurile cu punctaj între 84-86.9.