NOUTĂŢI

Câștigătorii concursului „Casă, dulce casă”

Concursul „Casă, dulce casă”, desfășurat în perioada 18 decembrie 2018 – 27 decembrie 2018, și-a desemnat cei 20 de câștigători. Aceștia au fost aleși în urma analizei atente a juriului nostru și vor fi premiați cu câte un pachet cadou format dintr-un spumant Jidvei și o sticlă de Eiswein Jidvei, un vin special, care poartă în el căldura sentimentului de „acasă”.

Câștigătorii aleși în urma comentariilor scrise pe pagina noastră de Facebook sunt următorii:

Concurs „Casă, dulce casă”

De Sărbători, cu toții ne întoarcem „acasă”, fizic sau doar cu inima. Pentru că doar acolo ne regăsim pe noi, îi regăsim pe ai noștri, regăsim tradițiile și tot ce ne e drag. Pentru că doar acasă regăsim căldura și dulceața sărbătorilor.

Jidvei încheie un an de excepție privind cu încredere spre viitor

2018 s-a dovedit a fi un an de excepție pentru sectorul vitivinicol în general și pentru compania Jidvei, unul dintre principalii jucători pe piața vinurilor din România. La începutul lunii decembrie, la Jidvei s-a derulat ultima acțiune de recoltare din acest an, o recoltă specială, culeasă de pe parcelele de Gewurztraminer situate pe 5 hectare alocate pentru producerea unui vin la fel de special: Eiswein Jidvei.

Câștigătorii concursului „Cuvinte de Mare Unire. Mesaj pentru România următorilor 100 de ani”

Concursul „Cuvinte de Mare Unire. Mesaj pentru România următorilor 100 de ani”, desfășurat în perioada 29 noiembrie 2018 – 6 decembrie 2018, și-a desemnat cele 100 de mesaje câștigătoare. Acestea au fost alese în urma analizei atente a juriului nostru și vor fi premiate cu câte o cutie de două vinuri din gama Vinul Unirii Jidvei.

Câștigătorii selectați sunt următorii:

Ultimul cules al anului 2018 la Jidvei, un moment special

După 7 ani, ne bucurăm din nou de icewine

Concurs „Cuvinte de Mare Unire. Mesaj pentru România următorilor 100 de ani”

Cu prilejul Primului Centenar al României Mari, Jidvei a adus un omagiu tuturor celor care s-au dedicat înfăptuirii unității naționale, prin lansarea Vinului Unirii, produs aniversar care celebrează acest moment de sărbătoare a tuturor românilor. Compania Jidvei a desfășurat pe tot parcursul anului 2018 campania „Moment de Mare Unire”, care a cuprins o serie de evenimente și concursuri tematice împărțite pe mai multe secțiuni – Cuvinte de Mare Unire, Artă de Mare Unire și Muzică de Mare Unire.