NOUTĂŢI

Câștigătorii concursului „Cuvinte de Mare Unire. Mesaj pentru România următorilor 100 de ani”

Concursul „Cuvinte de Mare Unire. Mesaj pentru România următorilor 100 de ani”, desfășurat în perioada 29 noiembrie 2018 – 6 decembrie 2018, și-a desemnat cele 100 de mesaje câștigătoare. Acestea au fost alese în urma analizei atente a juriului nostru și vor fi premiate cu câte o cutie de două vinuri din gama Vinul Unirii Jidvei.

Câștigătorii selectați sunt următorii:

Ultimul cules al anului 2018 la Jidvei, un moment special

După 7 ani, ne bucurăm din nou de icewine

Concurs „Cuvinte de Mare Unire. Mesaj pentru România următorilor 100 de ani”

Cu prilejul Primului Centenar al României Mari, Jidvei a adus un omagiu tuturor celor care s-au dedicat înfăptuirii unității naționale, prin lansarea Vinului Unirii, produs aniversar care celebrează acest moment de sărbătoare a tuturor românilor. Compania Jidvei a desfășurat pe tot parcursul anului 2018 campania „Moment de Mare Unire”, care a cuprins o serie de evenimente și concursuri tematice împărțite pe mai multe secțiuni – Cuvinte de Mare Unire, Artă de Mare Unire și Muzică de Mare Unire.

„Ichigo-Ichie: Planting the Seeds” – expoziție de fotografie marca Jidvei

Miercuri, 14 noiembrie 2018, compania Jidvei a prezentat vernisajul expoziției de fotografie, „Ichigo-Ichie: Planting the Seeds”, semnată Daniel Beres. Având la bază un concept din cultura Japoniei, țară din care artistul a venit special pentru acest eveniment, vernisajul a reprezentat prilejul perfect pentru un cupaj de fotografie, inspirație și bucuria de a împărtăși povești.

Jidvei pentru al patrulea an consecutiv alături de Transylvanian Grand Prix

Două campionate mondiale, cinci continente, 33 de ţări, 2000 de sportivi sunt elementele care fac ca România să fie și anul acesta în centrul atenţiei lumii dansului sportiv internațional. În perioada 3-4 noiembrie 2018, orașul Sibiu va găzdui Transylvanian Grand Prix, cel mai important eveniment de dans sportiv din România, sprijinit în continuare cu bucurie de compania Jidvei.

Primul film inspirațional românesc, o lecție despre natura umană

Pe 30 octombrie 2018, Cinema Pro a găzduit lansarea oficială în București a primului film inspirațional românesc, „Coborâm la prima”. Producție independentă cu o poveste emoționantă despre natura umană și o distribuție ce reunește figuri cunoscute ale filmului românesc, „Coborâm la prima” marchează debutul în lungmetraj al regizorului Tedy Necula. Autenticitatea și vulnerabilitatea sunt în prezent unele dintre cele mai mari acte de curaj, iar noi ne bucurăm să fim alături de tânărul regizor în această experiență.