fbpx

 • Jidvei Weinland Trails 2024

  Descoperă
  Țara Vinului în alergare

  Hai să alergi și să descoperi ținutul Weinland în cadrul Jidvei Weinland Trails 2024, un concurs caritabil de alergare cu rute inedit gândite printre vii.

  31 August 2024 , Cetatea de Baltă, Jud. Alba

  înscrieri

  AU MAI RĂMAS

  0

  Years

  :

  0

  Months

  :

  0

  Zile

  :

  0

  Ore

  :

  0

  Min

  :

  0

  Sec

  JIDVEI Weinland Trails 2023

Natură, istorie și tradiție reunite într-un concept unic în România, Jidvei Weinland Trails. Este mai mult decât un concurs de alergare, este o călătorie printre peisaje pitorești din inima Transilvaniei, o invitație de a descoperi domeniul Castelului Bethlen-Haller și de a savura povestea vinurilor Jidvei, chiar la noi acasă.

Fiecare ediție Jidvei Weinland Trails se alătură unei cauze caritabile, iar tu poți deveni ambasadorul nostru anul acesta, implicându-te.

ORGANIZATOR

PARTENER

PARTENER

Cauză Caritabilă

Fiecare pas contează

Celebrăm 400 ani de la finalizarea construcției Castelului Bethlen-Haller și suntem mândri că, prin eforturile depuse în ultimii 25 ani, i-am putut reda farmecul de odinioară. Sperăm că tot mai multe monumente din România vor avea șansa de a spune peste ani povestea trecutului și a rădăcinilor noastre, deoarece peste 600 de monumente așteaptă salvarea de urgență, iar numărul lor crește îngrijorător. 

La Jidvei Weinland Trails 2024, fiecare alergător devine ambasador al patrimoniului istoric și al dorinței colective de a păstra moștenirea culturală pentru generațiile viitoare. Ne-am alăturat cu entuziasm proiectului Ambulanța pentru Monumente, având ca scop înființarea unei filiale în județul Alba, care își propune să acționeze eficient în domeniul salvgardării patrimoniului imobil prin punerea în siguranță a unor obiective de patrimoniu importante aflate în stare avansată de degradare sau de precolaps.

Cu fiecare pas alergat printre vii, dorim să atragem atenția asupra importanței conservării și conștientizării patrimoniului cultural. #400

Info Utile

Food & Drinks

Anul acesta, încurajăm participanții și însoțitorii să doneze 50 lei pentru a susține proiectul Ambulanța pentru Monumente, iar pe baza donației, exclusiv, va fi posibil accesul la zona de Food & Drinks.

În găbănașul Castelului Bethlen-Haller, 15 bucătari vor pregăti 4000 porții de mâncare, cu ingrediente proaspete din fermele și grădinile noastre, pentru oaspeții celei de-a doua ediții Jidvei Weinland Trails. Acestea, alături de băuturi răcoritoare, vin, spumant și cocktailuri, vor fi oferite de Jidvei, gratuit, tuturor celor prezenți, participanți și însoțitori.

Te poți implica activ prin donarea sumei de 50 lei, aferentă consumației, către Ambulanța pentru Monumente, contribuind la înființarea unei filiale în județul Alba.

Fii parte din demersul nostru!

*Participanții vor dona automat suma de 50 lei, aceasta fiind inclusă în taxa de participare, iar în momentul înscrierii vor putea selecta alături de câte persoane vor fi însoțiți și vor efectua donația aferentă numărului de însoțitori (maximum 3 însoțitori/participant).

Background

Info Trasee

Detalii curse

Sâmbătă, 31 august, dăm startul celui mai frumos concurs la care ai participat vreodată. Cu peisaje superbe, trasee prin via și pădurea de pe domeniul Castelului Bethlen-Haller. O experiență transilvăneană unică de care vrem să ne bucurăm împreună.

înscrieri

Cursa 21km

DISTANȚĂ 21.00 KM
410 M
410 M

Cursa 10km

DISTANȚĂ 10.00 KM
170 M
170 M

Înscrieri

Alege traseul preferat

Cursa 21km

159 RONPRESALE

până la 31/05/2024

179 RON EARLYBIRD

până la 09/07/2024

199 RON NORMAL

până la 17/08/2024

Donația de 50 RON este inclusă.

MĂ ÎNSCRIU

Cursa 10km

159 RONPRESALE

până la 31/05/2024

179 RON EARLYBIRD

până la 09/07/2024

199 RON NORMAL

până la 17/08/2024

Donația de 50 RON este inclusă.

MĂ ÎNSCRIU

Cursa Copiilor

Înscriere gratuită.

*La Kids Race pot participa doar copiii participanților care aleargă la una dintre cursele de 10km și 21km, excepție vor face copiii înscriși la cluburile sportive de atletism și cluburi sportive de alergare montană.

MĂ ÎNSCRIU

Info Alergători

Kit de participare
21km și 10km

Tricou.

Medalie de participare.

Rucsac.

Număr de concurs.

Acces la puncte de hidratare & alimentare pe traseu.

Cadou Jidvei - o sticlă cu vin *doar pentru cei peste 18 ani!

Alergătorii care se înscriu la cursele de 10km sau 21km își vor putea ridica kit-ul Weinland Trails începând cu data de 30.08.2024, între orele 17.00 – 21.00 și pe data de 31.08.2024, între orele 7.00 – 9.00, din zona special amenajată, aflată pe domeniul Castelului Bethlen-Haller. Iar pentru Cursa Copiilor ridicarea kit-ului se va face în ziua concursului, începând cu ora 9.00.

Info Alergători

Grupe de vârstă

denumire probă lungime traseu categorii de vârstă +15 ani
feminin Cursa 21 KM 21 KM 18-30 ani 31-45 ani 46-60 ani 60+ ani
MASCULIN Cursa 21 KM 21 KM 18-30 ani 31-45 ani 46-60 ani 60+ ani
feminin Cursa 10 KM 10 KM 15-30 ani 31-45 ani 46-60 ani 60+ ani
MASCULIN Cursa 10 KM 10 KM 15-30 ani 31-45 ani 46-60 ani 60+ ani
denumire probă lungime traseu categorii de vârstă +15 ani
FETE Cursa Copiilor 1 KM 4-7 ani 8-14 ani
BĂIEȚI Cursa Copiilor 1 KM 4-7 ani 8-14 ani

Info Alergători

Premii

Pentru cursele de 10km și 21km, locurile 1, 2 și 3 la open feminin și masculin vor primi, din partea Castelului Bethlen-Haller vouchere valorice pentru achiziționarea de servicii și produse de la Castelul Bethlen-Haller, în valoare de:

Locul I

900 lei

Locul II

700 lei

Locul III

500 lei

Jidvei acordă premii tuturor celor 72 de câștigători (pe fiecare categorie de vârstă*) care constau în vouchere pentru achiziționarea vinurilor preferate de pe jidvei.ro/magazin:

*participanții sub 18 ani vor primi premiile în bani.

Locul I

300 lei

Locul II

200 lei

Locul III

100 lei

Program

Castel & Kids

Pe parcursul zilei, se vor organiza tururi de vizitare în cadrul cărora vei descoperi farmecul și istoria Castelului Bethlen-Haller, iar specialiștii noștri te vor ghida într-o călătorie în fascinanta lume a vinului la Crama Jidvei. Mai multe detalii legate de program vor fi afișate pe pagina de Facebook a evenimentului Weinland Trails 2024 by Jidvei.

Copiii sunt primiți cu brațele deschise și cu o mulțime de activități distractive și captivante, pregătite special pentru ei. Echipa noastră se va asigura că cei mici se distrează din plin și creează amintiri frumoase, în timp ce părinții se bucură de traseele de alergare.

FAQ

Întrebări frecvente

Am pregătit pentru dumneavoastră cu o serie de informații importante, ținând cont de experiența ediției Jidvei Weinland Trails 2023.

Dacă aveți nevoie de mai multe detalii sau întâmpinați dificultăți în procesul de înscriere, ne puteți contacta la adresa de e-mail: weinlandtrails@jidvei.ro

Taxa de participare poate fi returnată?

Taxele de înscriere nu sunt rambursabile, inclusiv pentru cei care s-au înscris și nu se prezintă la competiție.

Se mai pot face înscrieri în ziua cursei?

Nu, nu se mai pot face înscrieri în ziua cursei.

Care sunt modalitățile de înscriere?

Înscrierea la cursele din cadrul evenimentului se poate face doar online pe www.jidvei.ro/weinland-trails-inscrieri/.

Care sunt modalitățile de plată pentru taxa de înscriere?

Plata se poate face online prin card de credit/debit (Transfer bancar/ordin de plata – OP) și poate fi efectuată urmând acești pași:
1. completați formularul de înscriere online
2. plătiți prin CARD
3. așteptați e-mailul de confirmare a plății

Cum se face accesul pe domeniul Castelului pentru cursă?

Toate detaliile legate de accesul la eveniment, pe 31 august 2024, vor fi transmise prin e-mail, cu câteva zile înainte, tuturor celor care s-au înscris. E-mailul va cuprinde și un formular de check-in online, pe care îl veți completa cu datele dumneavoastră și veți bifa numărul de însoțitori, pentru a eficientiza procesul de acces în ziua cursei.

Cum funcționează sistemul de cronometrare?

Serviciul de cronometrare va fi asigurat de un furnizor specializat. Sistemul va înregistra fiecare trecere a cipului electronic peste covoarele electronice (puncte de control) și va calcula timpul fiecărui alergător. Punctele de control vor fi amplasate la linia de start/sosire și de-a lungul cursei, fără a fi semnalizate.

Unde se pot verifica rezultatele?

Rezultatele finale vor fi anunțate pe pagina de Facebook Jidvei România și în Facebook Event Weinland Trails by Jidvei.

0
Coș de cumpărături