Îndrăznește să pășești în labirint!

Sunt 10 ani de când Mysterium reprezintă mai mult decât o colecție de vinuri super premium. Această gamă este o poveste în care totul pornește de la provocarea de a afla misterul vinurilor într-un labirint de arome și note ce par cunoscute, dar care nu se lasă ușor descifrate.

E nevoie de curaj ca să te aventurezi în labirint. Poate vei avea ezitări pe parcurs, dar vei ajunge să descoperi atât de multe. Îndrăznești să intri?

Explorează Universul Mysterium

MYSTERIUM
PN + CH + FA

Învăluit într-o eleganță misterioasă, Mysterium PN + CH + FA răspândește arome de flori de salcâm, note de mere verzi, piersici și caise. Un vin rotund, fermecător și catifelat, care emană fragilitate, dar cucerește de la prima întâlnire. Un vin care ne-a amintit de primul interviu Mysterium.

SHOP

MYSTERIUM
CS + PN + SY

Mysterium CS + PN + SY împletește cu delicatețe arome de fragi, căpșuni, cireșe roșii și zmeură, iar prospețimea, datorată acidității ridicate, este învăluită în note fine de trandafiri roz. Acest cupaj, cu tonuri ușor condimentate, ne-a transpus într-o lume plină de feminitate și culoare, discuții despre creativitate și viziune, artă, artiști și Art Safari.

SHOP

MYSTERIUM RR + SB

Îmbinarea tandră a aromelor de flori de tei, flori de salcâm, piersică și fructul pasiunii aduce sensibilitate și rafinamet acestui cupaj intens și plin de prospețime - Mysterium RR + SB. Un vin echilibrat, perfect pentru povești despre pasiune, gastronomie și autenticitate.

SHOP

MYSTERIUM TR + SB

Tușe dulci, subtile, dintre care răzbate un gust ușor amărui, caracteristic Traminerului, toate învăluite în arome de piersici, pepene galben și caise. Notele de citrice și soc, tipice soiului Sauvignon Blanc din zona Târnavelor, conferă cupajului o complexitate aromatică fermecătoare. Mysterium TR + SB ne-a însoțit pe parcursul unei discuții despre curaj, pasiune pentru vin și politețe japoneză cu Daniel Bereș.

SHOP

Pentru că vinul este deopotrivă muncă și artă, heritage și tehnologie de ultimă oră. O coregrafie între om și natură care se dezvoltă și se rafinează an de an, cu fiecare recoltă, cu fiecare sticlă cu vin.

Din anul 2020, universul Mysterium înseamnă și vinuri spumante super premium, obținute după metoda tradițională. Mysterium Brut Vintage 2017 și Mysterium Roze Brut Vintage 2017 celebrează eleganța și echilibrul, efervescența împlinirilor și gustul bucuriilor simple.

Descoperă vinurile spumante Mysterium

Labirintul de arome intrigă iubitorii de vin și îi îndeamnă să își folosească simțurile pentru a descoperi mai mult cu fiecare degustare.

Fiecare dintre cupajele Mysterium moștenește din calitățile soiurilor folosite, iar echilibrul aromatic și personalitatea disctinctă dau și mai mult farmec acestor vinuri.

Numele se dezvăluie numai privirilor atente, iar conceptul Mysterium prinde viață datorită etichetei reactive la lumina UV. Designul vinurilor Mysterium a primit numeroase premii, printre care și Book Award, la categoria „Packaging Design”, în cadrul festivalului britanic de publicitate D&AD Awards 2013, una dintre cele mai titrate competiții de publicitate și design.

10 ani de vinuri Mysterium

Vinurile și spumantele Mysterium au obținut, din anul 2012 și până în prezent, 100 de medalii la unele dintre cele mai importante concursuri naționale și internaționale. Berliner Wine Trophy, Decanter World Wine Awards, Concours Mondial de Bruxelles, London Wine Competition, Frankfurt International Trophy, Concurs International de Lyon, sunt doar câteva dintre competițiile unde au fost medaliate alături de cele mai bune vinuri ale lumii.

Aniversăm 10 ani de vinuri Mysterium extraordinare, 10 ani de povești, căutări și sensuri noi.
Pășește în labirintul vinurilor Mysterium!