Soiuri nobile își amestecă tainic aromele în această colecție exclusivistă de vinuri cupaj cu un caracter puternic, inconfundabil.

Mysterium este mai mult decât o colecție de vinuri exclusiviste. Este, înainte de toate, o poveste în care totul pornește, așa cum sugerează și numele, de la provocarea de a afla misterul vinurilor, de a le desluși tainele. Niciun detaliu nu este lăsat la voia întâmplării, iar povestea vinurilor Mysterium se desfășoară, asemeni firului Ariadnei, într-un labirint de arome și note ce par cunoscute, familiare, dar care nu se lasă ușor descifrate.

Secretul vinurilor este bine păstrat de vinificatorii noștri, care au combinat cu măiestrie soiuri nobile, alese cu grijă. Fiecare dintre cupajele Mysterium moștenește din calitățile soiurilor folosite, iar armonia îmbinării acestora dă și mai mult farmec tainei acestor vinuri.

Tot acest labirint de arome intrigă iubitorii de vin și îi îndeamnă să își folosească simțurile pentru a descoperi mai mult cu fiecare degustare. Dintre aromele și buchetele complexe ale vinurilor, se remarcă nuanțe de petale de trandafir, flori de salcâm, pepene galben, caisă, piersică, cireșe roșii, fragi și zmeură.

Numele se dezvăluie numai privirilor atente, iar la căderea întunericului, întreaga poveste Mysterium prinde viață datorită etichetei reactive la lumina UV. Designul vinurilor Mysterium a primit numeroase premii, printre care și Book Award, la categoria „Packaging Design”, în cadrul festivalului britanic de publicitate D&AD Awards 2013, una dintre cele mai titrate competiții de publicitate și design.

SORTIMENTE

0
Coș de cumpărături