10 ani, 5 vinuri, peste 150 de medalii.

De 10 ani, povestea colecției Owner's Choice este scrisă cu grijă și respect pentru arta vinului și a început cu selectarea celor mai bune parcele, cu expoziție sudică, care se bucură din plin de soare și a soiurilor de struguri care s-au adaptat cel mai bine în plantațiile noastre viticole. Recoltarea se face exclusiv manual, iar alegerea vinurilor care fac parte din această gamă se realizează în urma degustării „în orb” a peste 30 de vinuri care sunt apreciate de un juriu format din oenologi, tehnologi, degustători autorizați și jurnaliști din presa de specialitate.

Gama Owner's Choice reunește unele dintre cele mai impunătoare vinuri produse de Jidvei. Fine, echilibrate și surprinzătoare, aceste vinuri poartă, deloc întâmplător, chiar numele fiicelor proprietarului Jidvei, Ana și Maria. O dovadă, în plus, a calității vinurilor și a devotamentului față de oameni și natură, față de moștenirea culturală a zonei.

O colecție creată cu pasiune și desăvârșită în timp. Celebrăm 10 ani de Owner's Choice cu 4 vinuri remarcabile și peste 150 de medalii.

MARIA RHEIN Riesling

Cu o structură delicată și echilibrată, tonuri fine de flori albe și măr verde și o notă revigorantă de citrice, Maria Rhein Riesling exprimă deopotrivă terroir-ul specific Podgoriei Târnave și priceperea vinificatorului. Sec și deosebit de vioi datorită acidității sale ridicate și mineralității crocante, încântă prin arome de mere, pere și fructe cu sâmburi, toate acestea echilibrate de o atingere delicată de agrișe pentru un post gust răcoritor.

SHOP

Maria Fetească Albă

Fermecător, armonios și elegant, Maria Fetească Albă se remarcă prin arome savuroase și totodată, delicate de flori de salcâm, pere, mere galbene, coajă de grapefruit și lămâie.

SHOP

Ana Sauvignon Blanc

Grandios, sensibil, elegant, Ana Sauvignon Blanc încântă printr-o surprinzătoare și echilibrată diversitate aromatică. Aciditatea ridicată se îmbină armonios cu notele pronunțate de flori și fructe de soc și cu tonurile fine de caise și piersici, citrice și codiță de roșie.

SHOP

Maria Pinot Gris

Îmbinarea perfectă dintre aromele de mere verzi, pere și migdale dă naștere unui vin alb remarcabil, catifelat și deosebit de onctuos: Maria Pinot Gris.

SHOP

Ana Chardonnay

Datorită armoniei subtile a aromelor, cu accente fine de crustă de pâine proaspăt scoasă din cuptor și un ușor gust lemnos, Ana Chardonnay este un vin plin grație și prospețime.

SHOP

Din anul 2012 și până în prezent, vinurile Owner's Choice au obținut peste 150 de medalii la unele dintre cele mai prestigioase concursuri naționale și internaționale.

Concours Mondial de Bruxelles, Decanter World Wine Awards, Mundus Vini, Concours Mondial du Sauvignon, London Wine Competition, Frankfurt International Trophy, Concurs International de Lyon, Berliner Wine Trophy sunt doar câteva dintre competițiile unde vinurile noastre au fost remarcate și medaliate alături de cele mai bune vinuri ale lumii.

Aceste rezultate confirmă devotamentul și respectul față de moștenirea și tradiția viticolă a Podgoriei Târnave și a Transilvaniei. Fiecare dintre aceste premii ne onorează, însă cea mai importantă recunoaștere a calității vinurilor noastre este aprecierea iubitorilor de vin.

Și nu ne oprim aici...

Sărbătorim aniversarea celor 10 ani prin lansarea celui de-al cincilea vin din colecția Owner's Choice, Maria Rhein Riesling.

Povestea gamei Owners Choice continuă cu un nou capitol care surprinde unicitatea terroir-ului Podgoriei Târnave într-un echilibru aromatic delicat și totodată, revigorant.

Vinurile Owner's Choice reprezintă îmbinarea armonioasă între tradiție și inovație, între priceperea oamenilor și generozitatea naturii. 5 vinuri, 5 alegeri inspirate. Descoperiți care este alegerea dumneavoastră.