fbpx

22 de noi medalii pentru vinurile Jidvei în această primăvară

Veștile bune de la cele mai importante competiții internaționale de vinuri continuă să ne bucure. Vinurile noastre se numără și primăvara aceasta printre cele mai bune vinuri ale lumii, demonstrând că pasiunea vinificatorilor și specialiștilor noștri, orientarea către inovație, performanță și calitate contribuie la misiunea noastră de a face cunoscut vinul românesc în țară și peste hotare. În urma unor jurizări exigente, la care au participat reputați specialiști din domeniu de la nivel mondial, vinurile Jidvei au fost distinse cu 22 de medalii, dintre care o distincție Diamant Grand Prix și două distincții Diamant, două Mari Medalii de Aur, șase medalii de aur și 11 de argint.

La Monaco Awards Women&Wines of the World 2022, cea mai mare bucurie a fost acordarea Marii Medalii Diamant Grand Prix și a Trofeului „DIAMANT MÉMORABLE” vinului Owner’s Choice Ana Sauvignon Blanc 2021. În cadrul aceleiași competiții, Castel Traminer 2017 și spumantul Jidvei Roze Brut au obținut distincția Diamant, urmate de medalii de aur pentru Mysterium Tr+Sb 2021, Grigorescu Roze 2021, Grigorescu Gewurztraminer 2021, Grigorescu Dry Muscat 2021 și Tradițional Fetească Regală 2021.

Suntem deosebit de mândri și de rezultatele de la Frankfurt International Trophy 2022, unde spumantul Jidvei Extra Brut și Vinars VSOP Jidvei au fost distinse cu Marea Medalie de Aur, iar Nec Plus Ultra Sauvignon Blanc din recolta anul 2021 a obținut medalie de argint. De asemenea, Vinars VSOP Jidvei a fost distins cu titlul de Cel mai bun distilat din România.

Vinarsul VSOP Jidvei a fost extrem de apreciat și în cadrul rigurosului Concours International De Lyon 2022, unde a fost medaliat cu aur, obținând și distincția Best spirits from România. Totodată, vinurile Owner’s Choice Maria Pinot Gris 2021, spumant Jidvei Extra Dry și Clasic Fetească Regală 2021 au fost medaliate cu argint.

În spiritul echilibrului, încheiem seria de premii anunțate la începutul acestei primăveri cu 7 medalii de argint obținute la London Wine&Spirits Competition 2022 pentru următoarele vinuri: Owner’s Choice Ana Sauvignon Blanc 2021, Owner’s Choice Maria Pinot Gris 2021, Mysterium Cs+Pn+Sy 2021, Castel Muscat Ottonel 2017, Mysterium Tr+Sb 2021, spumant Jidvei Extra Dry și Vinars VSOP Jidvei.

Aceste distincții reprezintă o răsplată pentru dedicarea specialiștilor Jidvei și o confirmare a calității constante a vinurilor noastre și a atenției deosebite pe care o acordăm pentru ca experiența iubitorilor de vin să fie una memorabilă de fiecare dată. Premiile obținute de-a lungul timpului și încrederea generațiilor de consumatori ne onorează și ne motivează să facem lucrurile mereu mai bine.

0
Coș de cumpărături