fbpx

Mai și iunie: două luni încărcate cu vești bune și premii

Vinurile Jidvei s-au regăsit și anul acesta în topul celor mai bune vinuri românești, obținând numeroase medalii în cadrul celei de-a 14-a ediții a concursului organizat de Vinul.ro. Eiswein Jidvei 2018 s-a detașat în cadrul competiției obținând 95 de puncte și fiind distins cu Marea Medalie de Aur, iar vinurile Castel, Pinot Gris 2009 și Tradițional, Muscat Ottonel 2020 au obținut medalii de argint.

O altă veste cu care ne mândrim venit în urma desfășurării competiției IWSC – International Wine & Spirit Competition, care a adus 5 noi medalii de bronz în palmaresul Jidvei pentru vinurile: Tezaur Muscat Ottonel + Fetească Regală, Grigorescu Gewurztraminer, Owner’s Choice Ana Sauvignon Blanc, Mysterium Sauvignon Blanc + Riesling, Owner’s Choice Ana Chardonnay. În cadrul aceleiași competiții, Vinars VSOP a obținut 91 de puncte și a fost distins cu medalie de argint.

Totodată, suntem mândri de cele trei medalii obținute la Vinalies® Internationales Competition: Owner’s Choice Ana Sauvignon Blanc, Grigorescu Dry Muscat, Clasic Sauvignon Blanc.

În cadrul competiției Le Mondial du Rosé, Mysterium Roze Brut Vintage 2017 a fost distins cu medalie de aur, iar Jidvei Roze Brut a obținut medalie de argint.

De asemenea, la Food & Rosé Selection, în cadrul Concursului Mondial de la Bruxelles, ediția 2021, ne-am bucurat să aflăm că Mysterium Roze Brut Vintage 2017 a fost unul dintre cele trei vinuri câștigătoare la categoria „Best rosé wines for SPICY DISH”.

O altă competiție la care am participat este VINARIUM International Wine Contest, care ne-a adus încă un motiv de bucurie: clasarea vinurilor Jidvei din nou în top, acestea fiind distinse cu 6 medalii de aurMysterium Rr+Sb 2020, Owner’s Choice Ana Sauvignon Blanc 2020, Owner’s Choice Maria Fetească Albă 2020, Fetească Albă 2009 (vin de vinotecă), Castel Traminer 2017 și Castel Sauvignon Blanc 2017 – și 2 medalii de argint Traminer+Rhein Riesling 2019 (vin de vinotecă) și Vinars Jidvei VSOP.

Tot în luna iunie, vinurile Jidvei au urcat din nou pe scena concursurilor internaționale și au fost premiate în cadrul competițiilor Challenge International du Vinmedalie de aur pentru vinul Nec Plus Ultra Sauvingon Blanc – și International Rose Championship, – medalie de argint pentru vinul Nec Plus Ultra Roze.

Rezultatele extraordinare de care ne bucurăm, ca de fiecare dată, reprezintă rodul muncii, pasiunii și dedicării fiecărui membru al echipei Jidvei. Ne onorează faptul că am reușit să formăm o comunitate atât de bine închegată cu care împărtășim aceleași valori și aspirații.

0
Coș de cumpărături