fbpx

Castelul Bethlen-Haller, desemnat de Top Hotel Awards „Cea mai bună destinație de turism viticol din România”

Simbol al Domeniului Jidvei, Castelul Bethlen-Haller a fost distins cu prestigiosul titlu de Best Winery Accommodation in Romania în cadrul Galei TopHotel Awards – Premiile Excelenței în Industria Hotelieră, a Turismului și Ospitalității din România.

„Atunci când am inițiat procesul de restaurare, în 2003, în România nu se vorbea despre oenoturism, gândul cu care am început a fost acela de a lăsa o moșternire peste generații comunității și zonei, pentru că dincolo de legătura strânsă cu vinurile Jidvei, castelul este un simbol al Văii Târnavelor.

În activitatea noastră de oenoturism, am încercat să valorificăm elementele care definesc cel mai bine cultura zonei, iar astăzi, Castelul Bethlen-Haller este un loc unde istoria întâlnește contemporanul, iar autenticitatea satului transilvănean se îmbină cu eleganța aristocrației din secolele trecute.

Recent, am obținut clasificarea de 5***** pentru cazare și restaurante, ceea ce înseamnă o mare recunoaștere pentru toate eforturile din ultimii 20 ani, iar distincția oferită de TopHotel Awards ne onorează nespus de mult.” – Claudiu Necșulescu, Președintele Grupului Jidvei

Oaspeții se pot bucura de peisajele pitorești de pe domeniul Castelului, pot vizita cramele Jidvei și Tăuni, precum și Podgoria Jidvei. Am pregătit degustări de vinuri Jidvei, completate de preparate culinare savuroase care integrează conceptul from farm to table, ingredientele proaspete din grădinile și fermele noastre se întâlnesc cu vinurile autentice pentru a crea momente de neuitat.

Castelul Bethlen-Haller este un reper al istoriei nobiliare a zonei, o bijuterie arhitecturală și o experiență impresionantă de turism viticol. Vom continua să ne dedicăm excelenței și artei de a trăi frumos, pentru a transforma fiecare vizită într-o călătorie unică prin cultura și tradiția Țării Vinului, din inima Transilvaniei.

 

 

* TopHotel este cel mai mare eveniment anual care analizează tendințele globale și impactul acestora asupra investițiilor și dezvoltărilor hoteliere locale. TopHotel Awards este o recunoaștere a muncii și a eforturilor pe care industria hotelieră, a turismului și a ospitalității din România le depune zi de zi.

0
Coș de cumpărături