Castelul Bethlen-Haller, gazda unei seri speciale dedicate Centrului de Resurse și Referință în Autism „Micul Prinț“

Compania Jidvei, alături de actorii de la Cuibul Artiștilor au organizat joi, 19 iulie 2018, la Castelul Bethlen-Haller din Cetatea de Baltă, un eveniment ce a avut ca scop strângerea de fonduri pentru Centrul de Resurse și Referință în Autism „Micul Prinț“.

Această seară specială a început cu Nunzio, un spectacol care aduce în fața celui care privește universul unui tânăr care suferă de o tulburare din spectrul autist. O poveste care vorbește despre pasiune și compasiune, despre protecție și acceptare, care ridică întrebări pragmatice și oferă răspunsuri tăioase, care ne arată cât de diferiți suntem, cât de mici și, în același timp, cât de norocoși că existăm și respirăm împreună sub același cer.

În aceeaşi notă, recitalurile susținute de Eduard Dragu (pian), Ioana Maria Ardelean (voce) și prof. Aurel Mustățea (pian) au venit în completarea acestui demers caritabil, organizat pentru Centrul de Resurse și Referință în Autism „Micul Prinț“ care, cu sprijinul și implicarea noastră, va continua să schimbe și să îmbunătățească viețile copiilor, tinerilor și adulților cu tulburări de spectru autist, integrându-i în programe speciale de recuperare, consiliere și educare.

Vă invităm să vă alăturaţi demersurilor noastre, prin susţinerea financiară a orelor de terapie de care au nevoie cei care suferă de tulburari din spectrul autist. Donaţiile se pot face în conturile Centrului de Resurse și Referință în Autism „Micul Prinț“ deschise la

MARFIN (EGNATIA) Bank Bistriţa:
Cont lei : RO61 EGNA 1010 0000 0062 0572
Cont euro: RO23 EGNA 1010 0000 0074 1148

BCR Bistriţa:
Cont lei: RO77 RNCB 0038 0983 1139 0001

0
Coș de cumpărături