Compania Jidvei, sponsor de aur al Turneului „Final Four” Champions League la Volei Feminin

Astăzi, 25 aprilie 2018, la Castelul Bethlen-Haller din Cetatea de Baltă, a avut loc semnarea acordului de parteneriat între compania Jidvei și CSM Volei Alba Blaj în vederea organizării Turneului „Final Four” al Ligii Campionilor la Volei Feminin. Cel mai mare producător de vinuri din România, compania Jidvei, este “sponsor de aur” al evenimentului și cel mai mare sponsor privat al acestuia.

În cadrul conferinței de presă au fost prezenți dl. Claudiu Necșulescu, președintele companiei Jidvei, dl. Gheorghe Valentin Rotar, primarul municipiului Blaj, dl. Sergiu Ștefănescu în calitate de Președinte al Consiliului Director CSM Volei Alba Blaj și dl. Vladimir Bacșiș, Director General al Clubului.

CSM Volei Alba Blaj a reușit o performanță remarcabilă pentru sportul românesc. Prin organizarea Turneului „Final Four” al Ligii Campionilor la Volei Feminin, în perioada 5-6 mai 2018, la Sala Polivalentă București, echipa CSM Volei Alba Blaj a îndeplinit două obiective majore: este prima formație din voleiul românesc prezentă în „careul de ași”, în actualul format, al celei mai importante competiții europene intercluburi, și este pentru prima dată în istoria voleiului românesc când această competiție de top este organizată în țara noastră.

“În zilele de 5-6 mai, la Sala Polivalentă, vom asista la o adevărată sărbătoare a sportului, prieteniei și bucuriei și suntem convinși că tribunele vor fi pline la cele patru meciuri, ce vor pune față în față cele mai bune echipe din Europa, care vor promova, la cel mai înalt nivel, voleiul feminin, un sport frumos și grațios, ce va atrage, sperăm noi, din ce în ce mai mulți practicanți și privitori în România”, a spus domnul Vladimir Bacșiș, directorul general al clubului CSM Volei Alba Blaj.

Precizări legate de organizarea Turneului „Final Four” al Ligii Campionilor la Volei Feminin și despre prețul biletelor de acces

Turneul „Final Four” va avea loc în zilele de 5 și 6 mai 2018 la sala Polivalentă din București. În cadrul turneului vor participa cele mai bune patru echipe din Europa, CSM Volei Alba Blaj fiind echipa organizatoare, desemnată de Confederația Europeană de Volei după ce echipa românească a reușit o calificare istorică în primele 6 formații ale lumii.

Din dorința de a facilita accesul cât mai multor iubitori de volei la turneul de la București, valoarea biletelor au fost stabilită la 140 lei (peluze), 200 lei (tribune) și 1400 lei VIP.

Pentru Turneul „Final Four” nu vor exista invitații gratuite, iar accesul în Sala Polivalentă se va face doar pe baza biletelor.

Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul https://www.bilete.ro/cev-champions-league-women-final-four/ sau prin intermediul celor patru cluburi participante la competiție, aceasta fiind una dintre obligațiile asumate de organizatori în caietul de sarcini prezentat de CEV.

Pentru a veni, însă, în întâmpinarea părinților și pentru a promova acest frumos sport, copiii cu vârsta mai mică de 10 ani, care vor fi însoțiți de părinți, vor avea acces gratuit la competiția organizată în Sala Polivalentă București.

Suporterii blăjeni vor beneficia de pachete speciale în valoare de 200 de lei/persoană ce includ deplasarea la București, o noapte de cazare cu mic dejun la un hotel din București, și accesul la cele 4 meciuri ale turneului.

Programul competiției:

Sâmbătă, 05.05.2018
Ora 16:00: Semifinala 1 Vakifbank Istanbul – Imoco Volley Conegliano
Ora 19:00: Semifinala 2 CSM Volei Alba Blaj – Galatasaray Istanbul

Duminică, 06.05.2018

Ora 16:00: Finala Mică
Ora 19:00: Finala Mare

0
Coș de cumpărături