Concurs „Casă, dulce casă”

De Sărbători, cu toții ne întoarcem „acasă”, fizic sau doar cu inima. Pentru că doar acolo ne regăsim pe noi, îi regăsim pe ai noștri, regăsim tradițiile și tot ce ne e drag. Pentru că doar acasă regăsim căldura și dulceața sărbătorilor.

Pentru că expresia „casă, dulce casă” capătă un cu totul alt sens în această perioadă a anului, marea familie Jidvei te invită la un concurs special. Intră pe pagina oficială Facebook Jidvei și scrie un text în comentariile postării legate de concurs, care să exprime de ce ți-e cel mai dor atunci când te gândești la „acasă”. Dacă imaginile sunt mijlocul tău de exprimare favorit, intră pe pagina oficială de Instagram Jidvei și publică pe contul personal o fotografie care descrie cel mai bine pentru tine cuvântul „acasă”. În fotografie vei da tag profilului de Instagram Jidvei scriind @jidveiromania și în descrierea fotografiei vei folosi hashtag-ul #AcasaCuJidvei. Nu uita să te asiguri că atât contul tău, cât și fotografia pe care o încarci sunt publice.

Noi vom premia cele mai interesante, frumoase și emoționante 10 răspunsuri, respectiv 10 fotografii, cu câte un pachet cadou format dintr-un spumant Jidvei și o sticlă de Eiswein Jidvei, un vin special, care poartă în el căldura sentimentului de „acasă”.

Înscrierile se pot face până cel târziu joi, 27 decembrie 2018, ora 23:59. Numele câștigătorilor vor fi anunțate vineri, 28 decembrie 2018, și vor fi afișate pe site și pe paginile de Facebook Jidvei și Instagram Jidvei.

Regulamentul complet al concursului îl poți consulta aici.

Îți dorim multă inspirație și creativitate!