Concurs „Pairing pe gustul tău”

Ne-am obișnuit să asociem vinul cu mâncarea potrivită, dar vinul poartă cu el mult mai multe povești gata să se dezvăluie. Vinul e atât de complex încât poate să completeze nu doar gusturi, ci și stări, trăiri, experiențe, momente speciale. O carte bună, un film memorabil, un loc special, un fel de mâncare delicios – toate pot căpăta o cu totul altă savoare și sens alături de vinul potrivit.

Pentru că fiecare trăiește experiența vinului într-un fel personal, Jidvei te invită să faci un pairing exact pe gustul tău, într-un concurs inedit! Intră pe pagina oficială Facebook Jidvei și scrie un text în comentariile postării legate de concurs, care să exprime, în funcție de tema săptămânii, cu ce carte, film, loc, feluri de mâncare savuroase etc. ai asocia tu vinurile Jidvei. Opțional, poți încărca în textul comentariului de la postarea concursului pe pagina de Facebook o fotografie cu ilustrarea mesajului. Dacă imaginile sunt mijlocul tău de exprimare favorit, intră pe pagina oficială de Instagram Jidvei și publică pe contul personal o fotografie care ilustrează, în funcție de tema săptămânii, cu ce asociezi tu vinurile Jidvei. În fotografie vei da tag profilului de Instagram Jidvei scriind @jidveiromania și în descrierea fotografiei vei folosi hashtag-ul #JidveiPeGustulTau. Nu uita să te asiguri că atât contul tău, cât și fotografia pe care o încarci sunt publice și că ai dat apreciere (like), respectiv urmărire (follow) celor două pagini de rețele sociale.

În fiecare săptămână vom lansa invitația să asociezi vinurile noastre cu o carte, un film, un loc, un fel de mâncare delicios și alte propuneri, iar noi vom premia săptămânal câte un răspuns, respectiv câte o fotografie, cu câte un pachet cadou format dintr-o sticlă de vin Owner’s Choice și o sticlă de vin Mysterium Roze.

Poți participa la concurs o singură dată pe lună, cu un singur comentariu postat pe pagina de Facebook sau cu o singură fotografie încărcată pe pagina de Instagram. Data limită de participare la concurs este săptămânal, duminica, ora 23:59, numele câștigătorilor fiind anunțate în fiecare zi de luni, până la data de 10 iulie 2019, ora 23:59.Câștigătorii înscriși în cadrul platformei Facebook vor fi desemnați aleatoriu prin intermediul platformei Comment Picker (https://commentpicker.com/). Câștigătorii înscriși în cadrul platformei Instagram vor fi selectați prin jurizare, juriul fiind format din reprezentanți ai Organizatorului. Rezultatele vor fi afișate pe paginile de Facebook Jidvei și Instagram Jidvei.

Regulamentul complet al concursului îl poți consulta aici.

Îți dorim multă inspirație și creativitate!

0
Coș de cumpărături