Concurs „Weekend la Castel”

Weekend-ul este, de cele mai multe ori, momentul ideal în care relaxarea și evadarea din cotidian înlocuiesc agitația zilnică din timpul săptămânii. Dacă momentul se petrece alături de un vin bun și cei dragi, sfârșitul de săptămână este împlinit.

Cumpără vinuri Jidvei din hypermarket-urile Auchan și câștigă unul dintre cele cinci weekend-uri pentru două persoane (fără copii) la Castelul Bethlen-Haller, localitatea Cetatea de Baltă, din județul Alba. După cumpărături, trimiți pe pagina de Facebook Jidvei un mesaj privat cu informațiile necesare și ești cu un pas mai aproape de un weekend de poveste în ținuturile transilvane.

Compania Jidvei recompensează câștigătorii cu posibilitatea de a alege un weekend din perioada 18 octombrie – 15 decembrie 2019 (în limita posibilităților), în care se vor putea bucura de două nopți de cazare, mese savuroase, tururi ale cramelor, vizitarea celei mai mari plantații viticole din Transilvania și asigurarea transportului la și de la locație, iar degustarea de vinuri va completa întreaga experiență.

Înscrierile în cadrul campaniei „Weekend la Castelul Bethlen-Haller” se pot face până cel târziu, marți, 1 octombrie 2019, ora 23.59. Numele câștigătorilor vor fi anunțate vineri, 7 octombrie 2019, pe pagina de Facebook Jidvei și pe pagina de Facebook Auchan.

Campania este valabilă doar pentru clienții care au achiziționat produse Jidvei, în valoare de minimum 25 lei, din categoriile vin liniștit, vinars și vin spumant, în limita stocului disponibil din fiecare locație participantă din hypermarketurile Auchan.

Regulamentul complet al concursului îl poți consulta aici.

0
Coș de cumpărături