De azi, Mysterium înseamnă și vinuri spumante super-premium, obținute prin metoda tradițională

Grijă și drag de vie, de peste 20 de ani. Iar din 2012, Gama Mysterium adăugându-se portofoliului Jidvei, pentru un plus de imaginație în arta vinului. În tot acest timp, am rămas fideli ideilor în slujba cărora ne punem eforturile zi de zi: respectul pentru oameni, inovația, curajul de a încerca lucruri noi, investiții, loialitatea față de pământurile frumoase ale țării. Ne bucurăm și suntem recunoscători că putem face ce ne place, într-un ritm potrivit celei mai înalte calități în producția de vin.

Azi, suntem bucuroși că unul dintre proiectele noastre de suflet nu numai că a prins contur, dar a devenit realitate. O realitate la care au pus umărul mulți oameni cărora se cuvine să le mulțumim. Priceperea vinificatorilor și viziunea curajoasă a managementului Jidvei au făcut posibilă lansarea a două produse super-premium: vinurile spumant Mysterium Alb Brut și Mysterium Roze Brut, Vintage 2017. Produse prin metoda tradițională, ele sunt reprezentarea ideală a terroir-ului Târnavelor.

Ambele sunt aici. Le sărbătorim separat și împreună. În nuanțe deschise de roze-somon, dar și galben-pai, cu note primare de fructe roșii, dar și note intense și persistente, specifice de autoliză: pâine proaspăt scoasă din cuptor. Cele două vinuri spumante reprezintă capătul unui drum plin de provocări și entuziasm, dar și începutul unuia nou și ambițios.

Astfel, produse într-o ediție limitată de câte 15.000 de sticle, cele două vinuri spumante din gama Mysterium completează și complimentează preferințele consumatorilor care înțeleg valoarea unui produs de calitate, care înțeleg și sărbătoresc luxul fără a epata. Le mulțumim și vă mulțumim.

Mysterium este o poveste despre vin, despre oameni și despre curajul de a face lucrurile altfel. Am imaginat labirintul Mysterium în 2012 și de atunci vinificatorii noștri au creat cupaje care încântă și intrigă iubitorii de vinuri. Medaliile obținute de-a lungul anilor la concursuri naționale și internațional vorbesc nu doar despre calitatea vinurilor, ci și despre creativitate, viziune și inovație.

Povestea acestei game este întregită acum de un nou labirint – vinurile spumante Mysterium Vintage 2017. Create cu pasiune și desăvârșite de timp, Mysterium Brut și Mysterium Roze Brut celebrează viața cu exuberanța și bucuriile ei simple.

Ne mândrim să putem spune că Jidvei este, astăzi, cel mai vechi producător de vinuri spumante din România, cu o tradiție de peste 60 de ani. Și pentru că ne plac provocările, nu ne oprim aici.  Ducem tradiția mai departe, cu mândrie, tinzând către excelență, iar vinul spumant Mysterium Vintage 2017 reprezintă încă un pas în desăvârșirea artei vinului.”, a spus Ana Necșulescu, manager marketing Jidvei.

Pentru a afla mai multe despre vinurile spumante Mysterium, vă invităm aici: https://www.jidvei.ro/spumant-mysterium/

0
Coș de cumpărături