Decanter World Wine Awards 2017: zece medalii pentru vinurile Jidvei

Decanter World Wine Awards – DWWA 2017, cea mai mare competiție de vinuri din lume, cu peste 17.000 de vinuri evaluate de către un juriu format din 219 experți internaționali, a oferit vinurilor Jidvei nu mai puțin de zece medalii.

Toate vinurile sunt testate în orb (blind taste), pe parcursul unei săptămâni, în condiții impecabile, plănuite timp de un an. Juriul este împărțit pe echipe mici, conform specialităților stilistice sau de zonă, pentru a alege cele mai bune vinuri pentru consumatori.

„În calitate de co-președinți, este o plăcere să lucrăm cu juriul pentru a recunoaște și premia cele mai bune vinuri, pe care să le recomandăm cu încredere tuturor iubitorilor de vin”, a spus Sarah-Jane Evans MW, co-președinte DWWA 2017.

Vinurile Jidvei medaliate la DWWA 2017 cu Argint sunt Clasic Fetească Regală, Grigorescu Gewurztraminer și Owner’s Choice Maria Fetească Albă; cu Bronz — Mysterium Pn+Ch+Fa, Owner’s Choice Maria Pinot Gris, Tezaur Sauvignon Blanc și Owner’s Choice Ana Chardonnay; iar la categoria Commended — Dry Muscat Grigorescu, Nec Plus Ultra Sauvignon Blanc și Owner’s Choice Ana Sauvignon Blanc.

0
Coș de cumpărături