fbpx

Descoperă Țara Vinului în alergare! Jidvei Weinland Trails 2024, un concurs caritabil cu rute inedit gândite printre vii

Descoperă Țara Vinului în alergare!
Jidvei Weinland Trails 2024, un concurs caritabil cu rute inedit gândite printre vii

 

Natură, istorie și tradiție reunite într-un concept unic în România, Jidvei Weinland Trails. Aleargă pe traseele spectaculoase ale celei de-a doua ediții a competiției și descoperă frumusețea peisajelor din inima Transilvaniei. Organizat de Jidvei, în parteneriat cu Asociația Târnăveni Cycling, acest eveniment, desfășurat pe domeniul Castelului Bethlen-Haller, este dedicat iubitorilor de sport și natură și promite să ofere o experiență de neuitat tuturor participanților.

Înscrierile pentru Jidvei Weinland Trails 2024 sunt deschise din 15 mai și se vor încheia pe 17 august 2024. Doritorii se pot înscrie la una dintre cursele de 10 km sau 21 km, având oportunitatea de a se bucura de o zi memorabilă și de activitatea fizică într-un mod plin de adrenalină. Copiii sunt primiți cu brațele deschise la Cursa Copiilor – 1 km și cu o mulțime de activități distractive și captivante, pregătite special pentru ei. Echipa noastră se va asigura că cei mici se distrează din plin și creează amintiri frumoase, în timp ce părinții de bucură de traseele de alergare.

Fiecare ediție Jidvei Weinland Trails se alătură unei cauze caritabile, iar anul acesta, Jidvei susține proiectul Ambulanța pentru Monumente, care își propune să înființeze o filială în județul Alba și să acționeze eficient prin punerea în siguranță a unor obiective de patrimoniu importante aflate în stare avansată de degradare sau de precolaps.

„Jidvei Weinland Trails este mai mult decât un concurs de alergare, este o călătorie printre peisaje pitorești, o invitație de a descoperi domeniul Castelului Bethlen-Haller și de a savura povestea vinurilor Jidvei, chiar la noi acasă. Anul acesta, încurajăm participanții și însoțitorii să doneze pentru a susține proiectul Ambulanța pentru Monumente.

Celebrăm 400 ani de la finalizarea construcției Castelului Bethlen-Haller și suntem mândri că, prin eforturile depuse în ultimii 25 ani, i-am putut reda farmecul de odinioară. Sperăm că tot mai multe monumente din România vor avea șansa de a spune peste ani povestea trecutului și a rădăcinilor noastre, deoarece peste 600 de monumente așteaptă salvarea de urgență, iar numărul lor crește îngrijorător. În acest an aniversar, fiecare alergător de la Jidvei Weinland Trails 2024 devine un ambasador al trecutului nostru bogat și al eforturilor noastre colective de a păstra și îmbogăți moștenirea culturală.” – Ana Necșulescu, Director de Comunicare

Participanții și însoțitorii acestora vor putea să doneze 50 lei pentru a susține proiectul Ambulanța pentru Monumente, iar pe baza donației, va fi disponibil accesul la zona de Food & Drinks. În găbănașul Castelului Bethlen-Haller, 15 bucătari vor pregăti 4000 porții de mâncare, cu ingrediente proaspete din fermele și grădinile proprii, pentru oaspeții celei de-a doua ediții Jidvei Weinland Trails. Acestea, alături de băuturi răcoritoare, vin, spumant și cocktailuri, vor fi oferite de Jidvei, gratuit, tuturor celor prezenți.

Sâmbătă, 31 august, se va da startul celui mai frumos concurs de alergare cu peisaje superbe, trasee prin via și pădurea de pe domeniul Castelului Bethlen-Haller. Pe parcursul zilei, alergătorii și însoțitorii se vor bucura de preparate delicioase, vor putea vizita Castelul și crama Jidvei, într-o experiență transilvăneană unică.

Pentru mai multe detalii și pentru înscrieri, vizitează pagina oficială www.jidvei.ro/weinland-trails/ și pregătește-te pentru o aventură de neuitat la Jidvei Weinland Trails 2024!

0
Coș de cumpărături