Începutul primăverii aduce șase medalii de aur și patru medalii de argint pentru vinurile Jidvei

Vinurile din gamele Eiswine, Owner’s Choice, Mysterium, Spumant Jidvei, Clasic și Grigorescu au fost distinse cu zece medalii de aur și argint în cadrul concursurilor The Grand International Wine Award „Mundus Vini”, Catavinum World Wine and Spirits Competition, Berliner Wein Trophy și Vinalies Internationales – Concurs des Oenologues de France.

Medalie de Aur pentru Eiswein 2018 la The Grand International Wine Award „Mundus Vini” -Germania

Eiswein Jidvei din recolta anului 2018 a fost singurul vin desert din România medaliat în cadrul celei de-a XXVI-a a concursului Mundus Vini 2020 – ediția de primăvară, una dintre cele mai importante competiții din Germania. Distins cu medalie de aur, Eiswein Jidvei va fi prezentat spre degustare celor peste 60.000 de vizitatori care sunt așteptați la Târgul „ProWein Tasting Area by Mundus Vini”.

Cinci medalii la Catavinum World Wine & Spirits Competition – Spania

În cadrul Catavinum World Wine & Spirit 2020, care a reunit crame de renume din peste 20 de țări, au fost evaluate de un juriu extrem de riguros peste 3.100 de probe înscrise. Jidvei a fost singurul producător din România ale cărui vinuri au fost medaliate la această competiție care se desfășoară în Spania. Vinul Owner’s Choice Ana Sauvignon Blanc 2019 a fost distins cu Marea medalie de aur, iar Owner’s Choice Ana Chardonnay 2018 și Mysterium PN+CH+FA au obținut medalii de aur. Medalii de argint au revenit vinurilor Clasic Fetească Regală 2019 și spumant Jidvei Extra Brut.

Două medalii de aur la Berliner Wien Trophy – Germania

Peste 13.500 de vinuri, din 40 de țări producătoare de vin, sunt înscrise anual la cea mai mare competiție de profil din lume și cea mai imporantă din Germania, Berliner Wien Trophy. În cadrul ediției de iarnă 2020, vinurile Grigorescu Gewurztraminer 2019 și Spumant Jidvei Roze Brut au fost distinse cu medalii de aur.

Două medalii la Vinalies Internationales – Concurs des Oenologues de France

Participarea la Vinalies Internationales – Concurs des Oenologues de France a adus vinurilor Owner’s Choice Ana Chardonnay 2018 și Owner’s Choice Maria Pinot Gris 2018 medalii de argint. Organizat la Paris, în luna martie, de către Uniunea Oenologilor Francezi, Vinalies Internationales este unul dintre puținele concursuri de profil din lume care deține certificare ISO, o dovată în plus a calității vinurilor medaliate aici.

0
Coș de cumpărături