IWCB: cinci medalii de aur și patru de argint pentru vinurile Jidvei

International Wine Contest Bucharest – IWCB 2017, cel mai important concurs internațional de vinuri din Europa de Est, aduce împreună 45 de țări producătoare și consumatoare de vin din întreaga lume.

Ediția de anul acesta, desfășurată în perioada 25-28 mai, a avut un juriu internațional format din 57 de jurați, dintre care 24 din România și 33 din alte 22 de țări, iar numărul de probe s-a ridicat la 1.684 de înscrieri din 25 de țări.

Vinurile de la Jidvei care au fost medaliate cu aur sunt Castel – Fetească Albă, Grigorescu –Gewurztraminer și Pinot Grigio, Nec Plus Ultra – Rose și Tradițional – Muscat Ottonel. Medaliatele cu argint au fost vinurile Castel – Riesling Rhin, Mărgăritar – Rose Spumant, Mysterium – Rose și Owner’s Choice Maria – Pinot Gris.

Aflat la cea de-a XIII-a ediție, concursul este organizat la inițiativa Oficiului Național al Viei și Produselor Vitivinicole (ONVPV), de către ASER Wineconsulting, în parteneriat cu Asociația Degustătorilor Autorizați din România (ADAR), și se desfășoară sub înaltul patronaj al Organizației Internaționale a Viei și Vinului (OIV) și a Federației Marilor Concursuri Internaționale de Vinuri (VINOFED).

0
Coș de cumpărături