Jidvei, alături de gimnastica de top

Cu inima plină de bucurie și mândrie, ne-am întors astăzi de la Cluj-Napoca, orașul care a găzduit ediția de anul acesta a Campionatelor Europene de Gimnastică Artistică – Petrom.

România a obținut patru medalii, două de aur – Marian Drăgulescu la sol și Cătălina Ponor la bârnă, una de argint – Marian Drăgulescu la sărituri, și una de bronz – Larisa Iordache la bârnă. Delegația României este, astfel, pe locul doi în clasamentul pe medalii al Campionatului.

Îi felicităm pentru efort, determinare și performanțele obținute pe toți participanții din lotul feminin – Olivia Cîmpian, Ioana Crișan, Larisa Iordache și Cătălina Ponor, precum și pe cei din lotul masculin – Marian Drăgulescu, Cristian Bățagă, Vlad Cotuna, Adelin Kotrong, Laurențiu Nistor și Andrei Ursache.

Ediția de anul acesta a Campionatul European, suținută de Jidvei, vinul oficial al competiei, este una jubiliară: se împlinesc 60 de ani de la debutul întrecerilor continentale feminine, care au avut loc la București, în 1957, și, de asemenea, 40 de ani de la cea de-a doua victorie a Nadiei Comăneci la Praga, în 1977.

De asemenea, în perioada 11 – 18 aprilie 2017, Jidvei a premiat cele mai emoționante nominalizări și mesaje despre Campionii de lângă tine, cei care te inspiră și pe care îi apreciezi zi de zi. Bucuria de a împărtăși cu noi povești emoționante despre oameni care reuseșc să transforme totul în jurul lor, a fost răsplătită cu vinuri din gama Nec Plus Ultra, expresie latină care a devenit, în timp, sinonim al cutezanței, excelenței și realizărilor remarcabile.

Credit photo Pascal Pamfil și Adrian Rădulescu

0
Coș de cumpărături