Jidvei alături de Primăria Municipiului Sibiu la Summitul UE

Cu prilejul exercitării de către România a Președinției Consiliului Uniunii Europene și cu ocazia Zilei Europei, în data de 9 mai 2019, la Sibiu s-a desfășurat Summitul informal al șefilor de stat sau de guvern din Uniunea Europeană.

Compania Jidvei a avut onoarea și bucuria de a sprijini Primăria Sibiu în realizarea unor cadouri simbolice care au fost oferite liderilor statelor europene și jurnaliștilor prezenți la eveniment pentru a descoperi o parte din gusturile apreciate ale Transilvaniei.

„Vinul Cetăţii – Sibiu Hermannstadt”, un vin special produs de Jidvei pentru și în colaborare cu Primăria Municipiului Sibiu, a contribuit la marcarea acestui moment însemnat pentru istoria României. De asemenea, printre darurile pregătite de Primăria Municipiului Sibiu și oferite șefilor delegațiilor prezente la Summit într-un cufăr de lemn pictat manual, s-a regăsit câte o sticlă valoroasă din vinoteca Jidvei, din anul nașterii fiecăruia dintre lideri. Oaspeții au fost invitați astfel să descopere universul gusturilor locale și să se bucure de preparatele specifice produse în Transilvania.

Fiecare detaliu al cadoului a fost pus la punct cu grijă pentru a surprinde tradiția specifică zonei. Cufărul a fost așezat într-o sacoșă din material textil personalizată cu stema orașului, iar pe o pânză a fost brodat numele fiecărui lider în parte. De asemenea, borcanele au fost personalizate cu o decorațiune brodată cu denumirea orașului Sibiu.

Jidvei a oferit membrilor delegațiilor străine și sutelor de jurnaliști prezenți la Sibiu câte o sticlă din „Vinul Cetăţii – Sibiu Hermannstadt”, produs special pentru și în colaborare cu Municipiul Sibiu.

România se află anul acesta în centrul procesului decizional european, deținerea Președinției Consiliului UE reprezentând o premieră pentru țara noastră și un bun prilej de a reflecta la valorile naționale și europene.

0
Coș de cumpărături