Jidvei, alături de Winter Air Sports 2018

Devenit o tradiție, festivalul sporturilor extreme aeriene de iarnă Winter Air Sports, ediția a XI-a, s-a desfășurat în perioada 21-25 februarie 2018, la Sinaia, Cota 2000, având un număr record de participanți străini.

Compania Jidvei sprijină Clubul Sportiv “Rally Spirit”, încă din anul 2011, în organizarea Raliului Moldovei de la Bacău, și a decis continuarea acestui parteneriat și pe timpul iernii. Așadar, câștigătorii din acest an ai Winter Air Sport 2018 au fost premiați cu vinuri spumante din gamele Mărgăritar și Spumant Jidvei.

„De-a lungul timpului, ne-am implicat și am susținut numeroase acțiuni și evenimente sportive, din dorința de a promova și a milita pentru valori în care credem: corectitudine (fair play), dinamism, pasiune și perseverență. Sunt valori care, credem noi, sunt necesare atât în business, cât și în sport”, a spus Ana Necșulescu, Marketing Manager la Jidvei.

Dacă ediția de anul trecut a fost câștigată de spaniolul Javi Mezo, în acest an au fost prezenți la start și sportivi din două țări cu tradiție în snowkiting, respectiv Finlanda și Rusia.

Programul Winter Air Sports 2018 a inclus o zi rezervată antrenamentelor și două zile de concurs, festivitatea de premiere având loc în ultimele două zile ale festivalului. Respectând tradiția anilor precedenți, Winter Air Sports 2018 s-a încheiat sâmbătă cu o petrecere în zăpadă, iar atmosfera a fost întreținută de partenerii competiției, inclusiv de către Jidvei.

Snowkitingul-ul este un sport activ și atractiv pentru tineret, accesibil însă tuturor vârstelor; popularitatea acestuia se află în creștere exponențială la nivel național și internațional.

0
Coș de cumpărături