fbpx

Jidvei dă startul celei de-a șaptea ediții a campaniei „Must de la Jidvei”

Povestea campaniei ,,Must de la Jidvei” se află deja la al șaptelea episod. Și ce poveste frumoasă! Azi, la fel ca-n prima zi, Jidvei își propune să sprijine și să încurajeze micii gospodari și producători de vin. 

Ca-ntotdeauna, mustul oferit este deburbat (gata limpezit) și nu conține resturi de pielițe, fragmente de ciorchini, praf sau sâmburi. Procesul de limpezire a mustului se realizează cu ajutorul tehnologiei moderne de filtrare gravitațională. Astfel, calitatea ridicată a vinului de casă se păstrează nealterată. 

Anul acesta, campania ,,Must de la Jidvei” se va desfășura în perioada 2 august – 1 septembrie 2021. Obținerea unui vin bun începe de la plantarea viței-de-vie și se încheie la îmbuteliere. Astfel, Jidvei contribuie la producerea vinului de calitate în gospodăriile oamenilor care aleg să cumpere must din sortimentele de Fetească Regală cu Muscat Ottonel și Sauvignon Blanc, la prețul de 4,5 lei/kg. 

La comenzi de peste 1.000 kg, mustul proaspăt obținut din strugurii atent culeși din podgoriile Jidvei se va livra în cele mai bune condiții în localități din județele Alba, Sibiu, Mureș, Cluj, Brașov, Hunedoara, Sălaj, Bistrița-Năsăud, Vâlcea, Dâmbovița, Gorj, Neamț, Harghita, Covasna, Prahova (până la Câmpina) și București. Pentru comenzi mai mici de 1.000 kg de must, ridicarea comenzii se va face din puncte fixe stabilite.

În plus, la fiecare 1.000 kg de must achiziționate, clienții beneficiază de încă 100 kg bonus.

Jidvei își dorește o comunitate unită și fidelă, astfel că anul acesta va răsplăti clienții vechi ai campaniei: cu o sticlă de vin spumant pentru fiecare client adus care comandă minimum 100 de kg de must.

Se pot plasa comenzi până la data de 1 septembrie 2021, la numărul 0755.70.60.00 (apel cu tarif normal) sau prin completarea formularului de pe site-ul www.mustdewww.jidvei.ro.

 

0
Coș de cumpărături