fbpx

Jidvei dă startul unei noi ediții a campaniei „Must de la Jidvei”

Jidvei dorește să sprijine și să încurajeze, și anul acesta, micii gospodari și producători de vin prin intermediul campaniei „Must de la Jidvei”.

Ca întotdeauna, mustul oferit este deburbat (gata limpezit) și nu conține resturi de pielițe, fragmente de ciorchini, praf sau sâmburi. Procesul de limpezire a mustului se realizează cu ajutorul tehnologiei moderne de filtrare gravitațională. Astfel, calitatea ridicată a vinului de casă se păstrează nealterată.

Anul acesta, campania ,,Must de la Jidvei” se va desfășura în perioada 4 august – 1 septembrie 2023. Obținerea unui vin bun începe de la plantarea viței-de-vie și se încheie la îmbuteliere. Astfel, Jidvei contribuie la producerea vinului de calitate în gospodăriile oamenilor care aleg să cumpere must din sortimentele de Fetească Regală cu Muscat Ottonel și Sauvignon Blanc, la prețul de 5,50 lei/kg, precum și must Roze, la prețul de 6,00 lei/kg.

La comenzi de peste 1.000 kg, mustul proaspăt obținut din strugurii atent culeși din podgoriile Jidvei se va livra în cele mai bune condiții în localități din județele: Alba, Sibiu, Mureș, Cluj, Brașov, Hunedoara, Sălaj, Bistrița-Năsăud, Vâlcea, Harghita, Covasna, Gorj, Prahova (până la Câmpina), Neamț, Dâmbovița și București.
Pentru comenzi mai mici de 1.000 kg de must, ridicarea comenzii se va face din puncte fixe stabilite.

Mai multe informații despre campania „Must de la Jidvei” și despre modul de desfășurare puteți afla pe www.mustdejidvei.ro. Comenzile se pot plasa până la data de 1 septembrie 2023, la numărul 0755.70.60.00 (apel cu tarif normal) sau prin completarea formularului de pe site-ul www.mustdejidvei.ro.

0
Coș de cumpărături