Jidvei, în topul Superbrands România

Superbrands celebrează brandurile de succes și premiază reputația, prin programele pe care le desfășoară în 88 de țări de pe patru continente. Cu ajutorul companiilor independente de cercetare, Superbrands identifică cele mai puternice branduri locale.

Participarea la Superbrands se face doar pe bază de invitație, fiind oferită celor mai importante branduri într-un domeniu. Statusul de Superbrand întărește poziția brandului, îi adaugă prestigiu și reasigură consumatorii și furnizorii că este cel mai bun brand din categorie.

Anul acesta, Jidvei este unul dintre cele mai puternice branduri românești identificate de Superbrands România, ediția a VII-a.

Cu o suprafață întinsă de 2.500 hectare, compania Jidvei deține cea mai mare plantație viticolă din România și cea mai mare podgorie din Europa cu proprietar unic. Jidvei are în portofoliu cea mai longevivă marcă de vin de pe teritoriul țării – Tradițional Riesling. De asemenea, deține cea mai mare capacitate de stocare (peste 30 milioane litri) și cele mai avansate tehnologii moderne din România, fiind cel mai mare producător de vinuri cu Denumire de Origine Controlată (DOC) și oferind cea mai variată gamă de produse – vinuri liniștite, vinuri spumante, vinars și must.

Află aici mai multe despre povestea Jidvei, o moștenire de familie.

0
Coș de cumpărături