Jidvei pentru al patrulea an consecutiv alături de Transylvanian Grand Prix

Două campionate mondiale, cinci continente, 33 de ţări, 2000 de sportivi sunt elementele care fac ca România să fie și anul acesta în centrul atenţiei lumii dansului sportiv internațional. În perioada 3-4 noiembrie 2018, orașul Sibiu va găzdui Transylvanian Grand Prix, cel mai important eveniment de dans sportiv din România, sprijinit în continuare cu bucurie de compania Jidvei.

Pentru prima dată în istoria organizării competițiilor sportive din țară, ediția din acest an a Concursului Internațional de Dans Sportiv Transylvanian Grand Prix va include două campionate mondiale în cadrul aceluiași eveniment. Prima competiție mondială este adresată categoriei de juniori II standard, iar cel de-al doilea campionat mondial se adresează seniorilor I. În total, în cele 2 zile de concurs vor evolua peste 500 de perechi venite din întreaga lume, printre acestea regăsindu-se și perechi din TOP 50. Concursul este jurizat de oficiali din 20 de țări, 30 de arbitri internaționali și peste 50 de arbitri și oficiali români.

Competiția, organizată de Clubul Fantasy Dance din Sibiu sub egida Federaţiei Române de Dans Sportiv şi a World Dance Sport Federation, reprezintă un bun prilej de promovare a valorilor sportive și un efort de conștientizare în rândul publicului larg a beneficiilor pe care le aduce dansul sportiv ca artă, disciplină și educație.

0
Coș de cumpărături