Jidvei utilizează dopuri bio

Jidvei se numără printre primii producători de vin din lume care utilizează dopuri bio pentru vinurile sale. Pentru a asigura un sistem de închidere prietenos cu mediul, am ales dopurile din gama Select Bio de la Nomacorc, gamă ce folosește tehnologia Plantcorc™.

Complet reciclabile și produse din polimeri naturali, noile dopuri diminuează impactul asupra mediului, reducând deșeurile și reziduurile asociate producției vinului. Mai mult, noul sistem de închidere Select Bio înseamnă performanță superioară și control ridicat asupra oxigenului, dar și textură îmbunătățită.

Transferul minim al oxigenului asigură vinurilor proaspete păstrarea pentru o perioadă mai îndelungată a aromelor și elimină, totodată, riscul de defect al dopului.

Create prin folosirea energiei regenerabile în proporție de 100% și prin consum minim de apă, din polimeri de origine vegetală proveniți din trestie de zahăr, dopurile Select Bio sunt 100% reciclabile, minimizând impactul asupra mediului și oferind siguranța calității vinului.

0
Coș de cumpărături