fbpx
Owner's choice

Owner’s Choice – 10 ani, 5 vinuri, peste 150 de medalii. Și nu ne oprim aici…

De 10 ani, vinurile din gama Owner’s Choice vorbesc despre creativitate și autenticitate. O colecție creată cu pasiune și desăvârșită în timp.

Fine, echilibrate și surprinzătoare, vinurile poartă, deloc întâmplător, chiar numele fiicelor proprietarului Jidvei, Ana și Maria, iar acest lucru înseamnă mai mult decât garantarea calității vinurilor, înseamnă dăruire. O dovadă, în plus, a devotamentului nostru față de iubitorii de vin și față de tradiția vitivinicolă a Podgoriei Târnave.

„Pentru mine „tradiție” înseamnă respectul pe care îl purtăm oamenilor și respectul pentru arta vinului, iar gama Owner’s Choice este mai mult decât un statement din punct de vedere al standardelor de vinificație, este o promisiune pe care o facem tuturor iubitorilor de vin. O promisiune că povestea vinurilor Jidvei va continua peste timp respectând tradiția și valorile care ne definesc – integritate, onestitate și  repsonsabilitate. ” – Maria Necșulescu, Director General Adjunct.

Povestea colecției Owner’s Choice este scrisă cu grijă și respect pentru arta vinului și a început cu selectarea celor mai bune parcele, cu expoziție sudică și a soiurilor de struguri care s-au adaptat cel mai bine în plantațiile noastre viticole. Recoltarea se face exclusiv manual, iar alegerea vinurilor care fac parte din această gamă se realizează în urma degustării „în orb” a peste 30 de vinuri care sunt apreciate de un juriu format din oenologi, tehnologi, degustători autorizați și jurnaliști din presa de specialitate.

Tipicitatea fiecărui soi îmbinată cu cele mai performante tehnologii înseamnă vinuri extraordinare cu rezultate deosebite la cele mai prestigioase competiții de profil.

„Pasiunea, dedicarea și curajul de a face lucrurile altfel ne motivează să privim spre viitor cu dorința de a fi cei mai buni. Credem în lucrurile făcute cu suflet și de 10 ani, vinurile Owner s Choice pun în valoare, prin creativitate și inovație, unicitatea terroir-ului Podgoriei Târnave. Pentru noi vinul este o călătorie în sine, iar povestea lui ne poate duce mai departe decât ne-am imaginat.” – Ana Necșulescu, Marketing Manager

Din anul 2012 și până în prezent, vinurile Owner’s Choice au obținut peste 150 de medalii la unele dintre cele mai prestigioase concursuri naționale și internaționale. Aceste rezultate ne onorează, însă cea mai importantă recunoaștere a calității vinurilor noastre este aprecierea iubitorilor de vin.

Vinul este o poveste despre răbdare, pasiune, dedicare fără limite și curaj, iar pentru a crea vinuri extraodinare este nevoie de o viziune care să depășească timpul prezent, o viziune care să-i inspire pe toți cei implicați în a dărui tot ce au mai bun. Sărbătorim aniversarea celor 10 ani prin lansarea celui de-al cincilea vin din colecția Owner’s Choice, Maria Rhein Riesling.

Cu o structură delicată și echilibrată, tonuri fine de flori albe și măr verde și o notă revigorantă de citrice, Maria Rhein Riesling exprimă deopotrivă terroir-ul specific Podgoriei Târnave și priceperea vinificatorului. Sec și deosebit de vioi datorită acidității sale ridicate și mineralității crocante, încântă prin arome de mere, pere și fructe cu sâmburi, toate acestea echilibrate de o atingere delicată de agrișe pentru un post gust răcoritor.

Celebrăm 10 ani de Owner’s Choice cu 5 vinuri remarcabile și peste 150 de medalii. Și nu ne oprim aici…

0
Coș de cumpărături