fbpx

Gama Owner’s Choice reunește unele dintre cele mai apreciate și impunătoare vinuri produse de Jidvei, alese cu grijă pentru a face parte dintr-o colecție recomandată de proprietar.

Fine, echilibrate și surprinzătoare, vinurile din gama Owner’s Choice vorbesc în primul rând despre o deosebită grijă și despre respectul pentru arta vinului. Și, deloc întâmplător, vinurile din această gamă poartă chiar numele fiicelor proprietarului, Ana și Maria.

Povestea din spatele acestei game începe cu alegerea celor mai bune parcele, cu expoziție sudică, care se bucură din plin de soare, și continuă cu urmărirea atentă a evoluției viței-de-vie și a strugurilor pentru ca oenologii să poată determina momentul optim de recoltare pentru fiecare parcelă în parte.

Pentru vinurile selecționate să facă parte din gama Owner’s Choice, recoltarea se realizează exclusiv manual, iar pe parcursul transportării strugurilor spre cramă se folosește zăpadă carbonică, menținând o temperatură scăzută, protectivă și antioxidantă.

Alegerea vinurilor exclusiviste din colecția Owner’s Choice se face în urma degustării „ în orb” a peste 30 de vinuri – degustare închisă cu o concepție științifică obiectivă, bazată pe rigoarea percepțiilor senzoriale. Vinurile sunt apreciate de un juriu format din oenologi, tehnologi, degustători autorizați și jurnaliști din presa de specialitate.

SORTIMENTE

0
Coș de cumpărături