Primul film inspirațional românesc, o lecție despre natura umană

Pe 30 octombrie 2018, Cinema Pro a găzduit lansarea oficială în București a primului film inspirațional românesc, „Coborâm la prima”. Producție independentă cu o poveste emoționantă despre natura umană și o distribuție ce reunește figuri cunoscute ale filmului românesc, „Coborâm la prima” marchează debutul în lungmetraj al regizorului Tedy Necula. Autenticitatea și vulnerabilitatea sunt în prezent unele dintre cele mai mari acte de curaj, iar noi ne bucurăm să fim alături de tânărul regizor în această experiență.

Acțiunea filmului se desfășoară într-un vagon de metrou și este construită în jurul poveștilor mai multor personaje. Trenul se blochează timp de câteva ore între stații și creează pentru cei prinși acolo contextul perfect pentru a se descoperi unii pe alții din unghiuri nebănuite. Pulsuri diferite, emoții copleșitoare și noi conexiuni – scenele se succed dinamic și pun în lumină universul interior al personajelor. Erau străini, dar la sfârșitul călătoriei fiecare dintre ei pășește transformat din universul claustrofob al vagonului de metrou, cu o nouă perspectivă asupra vieții. De altfel, unul dintre personajele filmului remarcă sugestiv: „ne-am urcat în vagon pentru o călătorie de câteva stații și am făcut o călătorie de câteva vieți”.

Pentru a marca lansarea primului film inspirațional românesc, vinurile Nec Plus Ultra Jidvei au însoțit, imediat după proiecție, schimbul de opinii al invitaților la eveniment.

Vă invităm să parcurgeți trailer-ul filmului la următorul link – https://bit.ly/2yTdgyX. Și să descoperiți întreaga poveste în cinematografe.

0
Coș de cumpărături