#specialmondays

Nouă ne plac zilele de luni. O săptămână nouă stă în fața noastră cu o mulțime de planuri, proiecte și idei noi, prieteni de vizitat și povești de spus sau de descoperit. Nu ne sperie zilele de luni, dimpotrivă, ne dau energie. Și ne-am gândit că toată această energie poate fi molipsitoare dacă reușim să-i facem și pe ceilalți să se îndrăgostească de ziua de luni.

#specialmondays by Jidvei s-au născut firesc, ca toate ideile care merită materializate, la o cină delicioasă în miezul verii, când timpul se scurgea în ritmul poveștilor spuse în jurul unui pahar cu vin. O seară de luni care s-a transformat fără pic de efort într-una de vineri. Iar ingredientele au fost simple: îndrăzneala de a privi lucrurile altfel, simplitatea bucuriilor mici, povești, vise, vin bun și, desigur, oameni dragi cu care să poți împărtăși toate acestea.

Primul #specialmondays a marcat simbolic venirea primăverii care ne invită, de fiecare dată, să descoperim, redescoperim și să celebrăm spiritul feminin. O cină lejeră, complet informală cu feluri delicioase pregătite cu suflet și inspirație de prietena noastră Nicolle și conversații lejere cu și despre vin presărate cu informații de specialitate oferite de Diana. Am vorbit despre călătorii, cărți, gastronomie și, desigur, vin în atmosfera caldă a cochetului studio cu aer parizian Repertoire. Și dacă tot e martie și e rost de seri speciale, prietenele noastre au degustat noul Mysterium roze din recolta anului 2018: un vin proaspăt ca o adiere de primăvară.

0
Coș de cumpărături