„Vin de casă din must de la Jidvei”, campanie dedicată gospodarilor

Cea de-a doua ediție a campaniei „Vin de casă din must de la Jidvei” a fost lansată începând cu 8 august.

Inițiativa este unică în România în ceea ce privește livrarea de must micilor producători și gospodarilor din diferite localități din țară.

„Această inițiativă face parte dintr-un demers mai amplu de formare a unei comunități solide, promotoare a vinului tradițional și a produselor românești. Vrem să încurajăm producerea vinului de casă cu un must de calitate superioară, înnobilat cu drojdii selecționate pentru fiecare soi.”, a spus Ioan Buia, director de vinificație Jidvei.

Campania de precomenzi se va desfășura până la 31 august 2016, urmând ca, după recoltare, cantitățile de must comandate să fie livrate în localitățile vizate. Soiurile disponibile sunt Fetească Regală cu Muscat Ottonel, precum și Sauvignon Blanc. Mustul ravac care va fi livrat nu conține depuneri grosiere și materii aflate în suspensie.

Peste 1.500 de persoane din șase județe ale țării au comandat, în anul 2015, must de la Jidvei. Ediția de anul acesta facilitează transportul mustului în condiții optime către un număr mai mare de persoane din mai multe județe și localități: Alba, Sibiu, Mureș, Cluj, Brașov, Hunedoara, Sălaj, Bistrița-Năsăud, Vâlcea, Harghita, Covasna și Prahova.

Începând cu anul acesta, precomenzile pentru mustul de Jidvei se pot face telefonic, online – prin completarea formularului de pe site-ul dedicat, www.mustdejidvei.ro sau prin completarea formularului distribuit în localitățile vizate, până pe 31 august 2016.

Calitatea mustului de Jidvei este asigurată de Buletinul de analiză, precum și de Certificatul de calitate.

Cantitatea minimă pentru precomenzi este de 100 kg, cu preluare din puncte fixe de distribuție în localitățile vizate, iar comenzile de peste 200 kg sunt transportate direct la domiciliu, în limita posibilităților.

0
Coș de cumpărături