Vinurile Jidvei, din nou pe podiumurile mondiale

Pe 25 februarie s-a încheiat cea de-a XXI-a ediție a competiției Catavinum World Wine & Spirits, una dintre cele mai importante competiții din lumea vinurilor și a băuturilor spirtoase, organizată an de an în Spania. În această ediție au fost înscrise 3.480 de vinuri și băuturi spirtoase din peste 20 de țări. Dintre ele, 1.010 au obținut medalii și certificatul de recunoaștere a calității. Alături de alte nume mari din industria vinului, și Jidvei a avut onoarea de a fi reprezentat în cadrul competiției, unde vinurile noastre au fost distinse cu cinci medalii: patru de aur și una de argint.

Gama Owner’s Choice a fost foarte apreciată anul acesta, toate vinurile din această colecție distingându-se în competiție și aducându-ne medalii de aur. Astfel, Owner’s Choice Ana Sauvignon Blanc  și Owner’s Choice Maria Fetească Albă  au obținut medalia de aur cu 94 de puncte, iar Owner’s Choice Maria Pinot Gris  și Owner’s Choice Ana Chardonnay  au fost și ele distinse cu aur, obținând 93, respectiv 91 de puncte. De asemenea, Grigorescu Dry Muscat a obținut medalia de argint cu 80 de puncte.

Probele înscrise în concurs au fost analizate utilizând metodologiile OIV (Organizația Internațională a Vinului și Viței-de-vie) și UIOE (Uniunea Internațională a Oenologilor), metodologii care reflectă standardul internațional de excelență în analiza senzorială a vinurilor și băuturilor spirtoase.

Aceste rezultate vin să reconfirme atașamentul Jidvei față de valorile și moștenirea sa, dar și față de arta vinului și de calitatea produselor pe care le oferă consumatorilor săi. Prin participarea periodică la competiții mondiale de profil reușim să rămânem competitivi, să inovăm și să ne ridicăm în permanență la nivelul așteptărilor celor care ne aleg.

0
Coș de cumpărături