Vinurile Jidvei din recolta 2017, premiate la 3 concursuri internaţionale

La începutul lunii aprilie, vinuri provenite de la producători din 38 de ţări au fost jurizate la concursul Frankfurt International Wine Trophy, desfăşurat în Germania. Vinurile Jidvei au fost distinse cu trei medalii în cadrul concursului, Gewurztraminer 2017 din gama Grigorescu a obţinut medalia de aur, Feteasca Albă 2017 din gama Tradiţional a fost medaliat cu aur, iar Tramierul 2017 din gama Tradiţional a fost medaliat cu argint.

London Wine Competition este un concurs aparte, gândit în aşa fel încât să vină în întâmpinarea consumatorului, cel care alege vinul şi îl savurează. Rezultatele acestui concurs constituie un reper pentru profesionişti de top din industria HoReCa şi pentru pasionaţii de vin. În cadrul concursului sunt analizate calitatea, costul şi ambalajul vinului. Owner’s Choice Ana Sauvignon Blanc 2017 a obţinut două distincţii, cea de argint şi titlul de Best in Show by Varietal. Grigorescu Gewurztraminer 2017 şi Nec Plus Ultra Sauvignon Blanc 2017 au obţinut distincţia de bronz.

A 12-a ediţie a Concours Mondial Des Feminalise a reunit la Paris, în Franţa, mai mult de 600 de femei, degustătoare profesioniste sau amatoare cu experienţă, dornice să descopere vinuri noi. Cupajul dintre Sauvignon Blanc şi Fetească Regală 2017 din gama Tezaur, un vin elegant şi complex, cu arome fructate şi catifelate, a fost distins cu medalia de argint.

0
Coș de cumpărături