Vinurile Jidvei, distinse cu 8 medalii la China Wine & Spirits Awards

China Wine & Spirits Awards (CWSA), cea mai importantă și prestigioasă competiție de vinuri și băuturi alcoolice din Hong Kong și China, a distins Jidvei cu opt medalii, la categoria Best Value: Double Gold pentru Grigorescu Dry Muscat, Grigorescu Roze și Nec Plus Ultra Sauvignon Blanc; Gold pentru gama Grigorescu, soiurile Gewurztraminer, Pinot Grigio și Sauvignon Blanc; Silver pentru vinul spumant Mărgăritar Alb; Bronze pentru Nec Plus Ultra Chardonnay.

Medaliile CWSA sunt oferite vinurilor cu potențial pentru piața chineză — cea mai rapidă creștere mondială în industria vinurilor. În competiție se înscriu branduri cunoscute, precum și vinuri de tip boutique, din peste 55 de țări. Vinurile sunt degustate în orb (blind tasted) și evaluate în funcție de categorie (vinuri liniștite, vinuri spumante și vinuri alcoolizate), soi, vechime și zahăr rezidual.

„Vrem ca cele mai bune vinuri să fie degustate de către persoanele potrivite și să primească recunoașterea pe care o merită. Dintre cei 550 de profesioniști care aplică pentru a fi parte din juriu, la fiecare competiție CWSA, 100 dintre cei mai buni, activi și importanți cumpărători — importatori, distribuitori, deținători lanțuri de restaurante, retaileri și somelieri — sunt selectați să reprezinte toate regiunile din China” , a spus Kelly England, Creative Director China Wine & Spirits Awards.

0
Coș de cumpărături