Vinurile Jidvei, premiate la Monaco

Muscat Ottonel din gama Tradițional a primit cea mai înaltă distincție, Nova de Diamond, la „Femmes et Vins du Monde 2017” – „Women and Wines of the World 2017”, prima competiție franceză la care vinurile din întreaga lume sunt degustate exclusiv de către femei. De asemenea, compania Jidvei a obținut șase medalii de argint, Nova d’Argent, cu vinurile exclusiviste Maria Pinot Gris, Maria Fetească Albă și Mysterium PN+CH+FA, vinurile Nec Plus Ultra Sauvignon Blanc și Grigorescu Gewurztraminer, precum și vinul spumant Mărgăritar Roze.

Aflată la a XI-a ediție, competiția ce se desfășoară anual la Monaco are un juriu format din cinci experți internaționali în domenii precum oenologie, producție vinuri, gastronomie, comercializare și distribuție, media și PR. În fiecare an, după degustarea profesională, vinurile premiate sunt jurizate și din punctul de vedere al eleganței etichetei.

La secțiunea „packaging”, Jidvei a obținut două medalii Novapack Diamond pentru Mysterium PN+CH+FA – premiul special pentru originalitate – și Maria Pinot Gris din gama Owner’s Choice, o medalie Novapack D’Or pentru Maria Fetească Albă din gama Owner’s Choice și două medalii Novapack D’Argent pentru Grigorescu Gewurztraminer și pentru spumantul Mărgăritar Roze.

0
Coș de cumpărături