REALITATEA
ILUZIILOR

Iluziv

Vinul, un univers care poate fi văzut, auzit, gustat, mirosit, atins. Însă, ca în orice alt univers, există mereu ceva care scapă ochiului. O realitate dincolo de simțuri care cere curiozitate pentru a-i descoperi înțelesurile ascunse și a potrivi micile detalii care întregesc imaginea de ansamblu. Cunoaștere dincolo de iluzoriu sau, poate, realitatea iluziilor.

Descoperă realitatea iluziilor și vei afla că ele există cu adevărat. Vei afla că aromele și notele savuroase ale vinurilor din gama Iluziv sunt cât se poate de reale. O gamă îndrăzneață care îmbină un look contemporan și fresh cu respectul caracteristic Jidvei pentru arta vinului.

Trei vinuri surprinzătoare, extrem de aromate, pentru clipe memorabile.

Iluziv
SB + RI + MO

Floral și fructat, fin și complex, Iluziv Sauvignon Blanc, Riesling Italian și Muscat Ottonel este o experiență iluzivă care te va purta către o realitate exuberantă.

Vei regăsi note atât din spectrul celor proaspăt-citrice, cât și tonuri mai fructate, precum cele de piersici și caise, cu accente de fructe exotice. Gustul intens cu arome crocante de agrișe și note delicioase de papaya și fructul pasiunii cucerește de la prima degustare.

Un dialog savuros între arome autentice și prospețimea tipică terroir-ului Jidvei, complexitate și simplitate într-un vin cu o personalitate unică.

SHOP

Iluziv
TR + PG + CH

Arome și note intrigante contopite într-o iluzie gustativă unică, un cupaj inedit de Traminer Roz, Pinot Gris și Chardonnay. Abundă în arome delicate de flori de salcâm și măceșe pentru ca în final să se deschidă cu note plăcute de piersici și caise coapte.

Este sec și proaspăt, aciditatea naturală ridicată specifică Podgoriei Jidvei fiind echilibrată de senzația fructată și de restul rezidual de zaharuri. Corpolența medie și caracterul citric, destul de mineral, sunt completate de un post gust lejer cu note dulci-amărui, caracteristice soiului Pinot Gris.

Tonurile sale elegante de fructe galbene, mere, pere și gutui, îl fac perfect pentru a fi savurat alături de prieteni la o cină specială sau la un prânz mai sofisticat.

SHOP

Iluziv Roze

Iluziv Roze, un vin ca un răsărit vibrant într-o dimineață parfumată de vară, cu miros de flori și zmeură proaspătă. Spontan și expresiv, într-o nuanță roze irezistibilă cu reflexii violacee, Iluziv Roze cucerește instantaneu cu accente fine de cireșe și frunză de coacăz.

Gustativ, acest cupaj de Cabernet Sauvignon, Syrah și Pinot Noir, e o adevărată încântare. Proaspăt și sec, oferă o senzație foarte plăcută de fructe zemoase - cireșe amare, coacăze roșii și negre - urmate de tonuri condimentate de piper alb și sumac.

Gustă vara din Iluziv Roze și bucură-te de un val revigorant de prospețime fructată.

SHOP

Descoperă realitatea iluziilor.

Descoperă realitatea iluziilor unei game create pentru cei care trăiesc acum, dar visează la un mâine spectaculos. Pentru cei care sunt gata să transforme banalul în extraordinar și care-și lasă pofta de viață și imaginația să le definească personalitatea, să le contureze viitorul.

Ridicăm paharul pentru ritmul intens al vieții pe care îl descoperim dincolo de cotidianul plictisitor, pentru zile și nopți cuprinse de iluzia momentului prezent. Ridicăm paharul pentru prietenie și libertate, pentru emoții care vin și trec lăsând în urmă amintiri și nostalgie.