
- Jidvei Grigorescu Roșu 50 ml
- Sirop de afine 50 ml
- Suc de lămâie 20 ml
- Apă de miere 10 ml
- Foamee 3 dashes
- Frunze de mentă 3 buc.
- PROCEDEU Shake & fine strain
- PAHAR Flută
- DECOR Rozmarin și afine
REȚETA
Se prerăcește paharul din care se va servi cocktail-ul.
Se pun toate ingredientele măsurate în speed tin (partea din shaker mai mică). Apoi se completează cu gheață full în speed tin și se închide shaker-ul. Se dă shake puternic.
Pentru a nu rămâne ace de gheață, se dă stain și fine stain peste gheața curată din pahar.
Drept garnish, se folosesc câteva afine și o crenguță de rozmarin.
*Pentru a obține apa de miere, este nevoie de 100ml de miere de albine 100& naturală și 100ml apă plată, care se amestecă într-un pahar.

Vlad Cibotaru are 20 de ani și este din Suceava. Activează în industria bartending-ului de 4 ani, iar în prezent lucrează la Bar Philosophy, din Suceava. Mixologia a devenit dintr-o meserie, o pură pasiune, care îi oferă șansa de a interacționa cu oamenii și de a-i face să se simtă bine.
Ingredientele Jidvei

Roșu
Grigorescu Roșu, un cupaj între Pinot Noir și Cabernet Sauvignon, de culoare roșu rubiniu, cu reflexii violet, se deschide olfactiv cu note intense de fructe roșii și negre – cireșe, coacăze negre și prune coapte – și cu accente delicate de piper negru și lemn dulce.
-
ALCOOL12.5%
-
Note aromaticeechilibrat, corp mediu, arome de fructe negre și ciocolată.