
- Vinars Jidvei VSOP 40 ml
- Verjus Jidvei 25 ml
- Sirop de soc 20 ml
- Felie de portocală wedges 1 buc.
- PROCEDEU Shake
- PAHAR Rocks
- DECOR Peel de portocală
REȚETA
Se pre-răcește paharul.
Se adaugă în shake: 40ml Vinars Jidvei VSOP, 25ml Verjus Jidvei, 20ml sirop de soc și o felie de portocală wedges, stoarsă.
Se adaugă gheață în shake și se amestecă timp de 8-10 secunde.
Se golește paharul cu gheață și se adaugă din nou gheață.
Se strecoară băutura în pahar.
Se stoarce deasupra paharului peel-ul de portocală, apoi se răsucește și se pune în pahar.

Dumitru Dragoș are 32 de ani și lucrează în industria mixologiei de aproximativ 11 ani. În prezent activează în locația Margo Downtown, din Constanța. Pe lângă pasiunea pe care a dezvoltat-o în jurul mixologiei, Dragoș este pasionat de fotbal.
Consideră că este o persoană mereu veselă și se remarcă la bar prin felul său de a fi. Pentru Dragoș, mixologia este modul prin care poate îmbina pasiunea pentru detalii cu bucuria de a face oamenii fericiți.
Ingredientele Jidvei

Jidvei VSOP
Îmbogățește cocktailurile cu note de vanilie, ciocolată și nuci, de condimente exotice, fructe uscate și fructe confiate. Aromatic se împletește foarte bine în diverse combinații cu lichioruri, siropuri sau chiar cu alte tipuri distilate.
Oferă nu doar tărie alcoolică (bază alcoolică) cocktailurilor prin cele 42% alc., dar mai ales savoare prin complexitatea aromatică datorată învechirii pentru minimum 5 ani, în butoaie de lemn de stejar.
-
ALCOOL42%
-
Note aromaticescorțișoară, migdale, cuișoare, smochine, nuci prăjite
Jidvei
Verjus Jidvei este obținut din soiul Fetească Regală și, datorită aromelor vegetale, de citrice și fructe verzi, este înlocuitorul perfect al sucului de lămâie și al oțetului, fiind potrivit pentru salate, sosuri dulci sau sărate, marinade, diferite tipuri de muștar, deserturi, cocktailuri și băuturi fără alcool.
-
ALCOOL42%
-
Note aromaticedulce-acrișor, cu note de citrice, mere și gutui.
