
- Vinars Jidvei VS 30 ml
- Cordial de portocale cu Jidvei Iluziv SB+RI+MO 50 ml
- Verjus Jidvei 10 ml
- Dulceață de măceșe 1 linguriță
- PROCEDEU Shake & fine strain
- PAHAR Nick & Nora
- DECOR Peel portocală
REȚETA
Într-un shaker, se adaugă 30ml Vinars Jidvei VS, 50ml cordial de portocale cu vin Iluziv SB+MO+RI*, 10ml Verjus Jidvei, 1 linguriță de dulceață de măceșe și gheață și se dă shake.
Cu ajutorul unui strainer și fine strainer, se toarnă băutura într-un pahar plin cu gheață.
Ca și garnish, se adaugă un peel de portocală.
*Pentru a pregăti cordialul de portocale cu vin, se adaugă 100ml suc de portocale, 100ml miere, 200ml Iluziv SB+RI+MO, 50ml suc de lămâie 3g sare, în blender. La final, se strecoară compoziția printr-o sită fină.

Denis Constantin are 21 de ani și lucrează în domeniul HoReCa de la 15 ani. A descoperit bartending-ul la 18 ani și de atunci a fost captivat de mixologie și de ideea de a crea experiențe memorabile pentru oameni. Denis este pasionat nu doar de cocktailuri, ci și de fine dining și de rafinamentul restaurantelor cu Stele Michelin, care îl motivează constant să crească și să învețe. În prezent, Denis activează în locația Nishani - A fi sau a nu fi, din capitală. Își dorește să evolueze continuu și să ajungă la cele mai înalte standarde din industrie, rămânând mereu dedicat ospitalității.
Ingredientele Jidvei

SB + RI + MO
Floral și fructat, fin și complex, Iluziv Sauvignon Blanc, Riesling Italian și Muscat Ottonel este o experiență iluzivă care te va purta către o realitate exuberantă.
Un dialog savuros între arome autentice și prospețimea tipică terroir-ului Jidvei, complexitate și simplitate într-un vin cu o personalitate unică.
-
ALCOOL12.5%
-
Note aromaticeagrișe, caise și piersici parfumate, note suave de papaya și fructul pasiunii
Jidvei VS
Este o alegere excelentă pentru realizarea cocktailurilor dulci-acrișoare, acrișor-răcoritoare sau pentru cele specifice perioadei de iarnă, mai consistente, mai pline sau cu texturi mai cremoase.
Oferă o bază alcoolică cocktailului - 38% alc. -, dar ajută și la creșterea complexității băuturii prin notele de vanilie, caramel, lemn dulce și condimente fine.
-
ALCOOL38%
-
Note aromaticegutui, lemn dulce, nuci, caise, note subtile de condimente
