
- Vinars Jidvei VSOP 20 ml
- Cordial de soc cu busuioc și lămâiță 30 ml
- Jidvei Scintti Fetească Regală On top
- PROCEDEU Build
- PAHAR Highball
- DECOR -
REȚETA
Se umple paharul de gheată.
Se adaugă 20ml Vinars Jidvei VSOP, apoi 30ml cordial de soc cu busuioc și lămâiță.
Se umple paharul pana la buză cu spumant Jidvei Scintti Fetească Regală.
Cu ajutorul unei lingurițe de bar se amestecă bine pentru a incorpora ingredientele.

Daniel Niculescu are 24 ani și este din București. Îi plac lucrurile simple, în special când acestea creează complexitate, cel puțin în jurul barului. În prezent, Daniel activează în locația Nishani. A fi sau a nu fi, din București.
Ingredientele Jidvei

Jidvei VSOP
Îmbogățește cocktailurile cu note de vanilie, ciocolată și nuci, de condimente exotice, fructe uscate și fructe confiate. Aromatic se împletește foarte bine în diverse combinații cu lichioruri, siropuri sau chiar cu alte tipuri distilate.
Oferă nu doar tărie alcoolică (bază alcoolică) cocktailurilor prin cele 42% alc., dar mai ales savoare prin complexitatea aromatică datorată învechirii pentru minimum 5 ani, în butoaie de lemn de stejar.
-
ALCOOL42%
-
Note aromaticescorțișoară, migdale, cuișoare, smochine, nuci prăjite
Fetească Regală
Scintti Brut Fetească Regală se deschide cu note aromatice de flori albe de trandafir și flori de caprifoi, ca în final să încânte cu note de piersici și de fructe exotice, cum sunt cele de mango.
Aromele de măr verde proaspăt, caise confiate și fructe exotice și tușele fine de pepene galben se întrepătrund cu o efervescență plăcută și reconfortantă, specifică Podgoriei Jidvei.
-
ALCOOL11%
-
Note aromaticemăr verde proaspăt, piersici, caise confiate și pepene galben.
