Mon Amour

by Evelina Teodora Rusu

„Inspirația pentru cocktailul meu este feminitatea. Am încercat să redau prin arome și note sensibilitatea feminină, delicatețea și creativitatea.”

Gust Aromat,
Dulce - Acrișor
PRODUS Spumant Mărgăritar
Roze
DIFICULTATE Ușor
Ocazii Summer party,
Girls Party
INGREDIENTE
  • Lichior de Pepene 20 ml
  • Sirop de Lavandă 10 ml
  • Lime Fresh 2-3 drops
  • Spray Apă de Portocal 1
  • Spumant Mărgăritar Roze on top
  • PROCEDEU Build
  • PAHAR Champagne Flute
  • DECOR Petale de trandafir, uscate și pisate
1 cocktail

REȚETA

PASUL 1

Se adaugă pe rând în paharul pentru cocktail lichiorul de pepene, siropul de lavandă și amestescăm ușor.

PASUL 2

Se umple paharul cu spumant Mărgăritar Roze și stoarcem câteva picături de lime.

PASUL 3

La final pulverizăm un spray de apă de flori de portocal deasupra paharului.

PASUL 4

Garnish - paharul poate fi decorat cu petale uscate de trandafir lipite cu sirop de lavandă.

OBSERVAȚII
Mixologist
Evelina Teodora Rusu

Evelina Rusu are 20 de ani și este din Roman, dar momentan locuiește în Iași fiind studentă. A intrat în lumea bartendingului recent, în luna mai a acestui an, sub îndrumarea lui Marius Bălăceanu.

Cu toate că practică această meserie de doar câteva luni, pasiunea și efortul depuse se văd în evoluția extraordinară, în echilibrul gustativ și amprenta vizuală a cocktailurilor pe care le crează.

Link către Evelina Teodora Rusu

Ingredientul Jidvei

Spumant
Mărgăritar Roze

Realizat prin metoda Charmat, cu cele 33 gr./l de zaharuri reziduale, poate fi ingredientul cheie ne mai fiind nevoie să adăugăm sirop sau alte ingrediente dulci pentru a echilibra aciditatea dintr-un cocktail.

Se poate folosi cu succes în multe dintre rețetele clasice: Kir Royal, Grand Royal sau Mimosa.

  • ALCOOL
    12%
  • Note aromatice
    Cireșe, zmeură, coacăze roșii, rodie, merișoare
SHOP

cocktail-uri by ovidiu neculcea

NEWSLETTER

Abonează-te la newsletter pentru a primi instant cele mai noi rețete Cocktails by Jidvei.

NEWSLETTER