
- Vinars Jidvei VSOP 40 ml
- Fresh de grepfruit 30 ml
- Sirop de miere 30 ml
- Verjus Jidvei 10 ml
- PROCEDEU Shake & strain
- PAHAR Sondă
- DECOR Rim de zahăr brun, o felie de grepfruit & un spring de mentă
REȚETA
Se face rimul paharului cu zahăr brun, umezind marginea paharului cu o felie de fruct, precum lămâie sau portocală, apoi se trece paharul printr-un strat de zahăr.
Se pre-răcește paharul.
Se adaugă în shaker, 40ml Vinars Jidvei VSOP, 10ml Verjus Jidvei, 30ml fresh de grepfruit, 30ml sirop de miere și gheață, după care se dă shake.
În paharul pre-răcit, se adaugă gheață nouă.
Se dă strain la compoziție, în pahar
La final, se decorează cu o felie de grepfruit și un spring de mentă.

Bogdan Latu are 25 ani și este un barman care acceptă fiecare provocare venită în spatele barului. Cu o personalitate dinamică, îi plac experiențele care îl scot din zona de confort. În prezent, vă puteți bucura de cocktailurile pregătite de Bogdan în locația Naive, din București.
Ingredientele Jidvei

Jidvei VSOP
Îmbogățește cocktailurile cu note de vanilie, ciocolată și nuci, de condimente exotice, fructe uscate și fructe confiate. Aromatic se împletește foarte bine în diverse combinații cu lichioruri, siropuri sau chiar cu alte tipuri distilate.
Oferă nu doar tărie alcoolică (bază alcoolică) cocktailurilor prin cele 42% alc., dar mai ales savoare prin complexitatea aromatică datorată învechirii pentru minimum 5 ani, în butoaie de lemn de stejar.
-
ALCOOL42%
-
Note aromaticescorțișoară, migdale, cuișoare, smochine, nuci prăjite
Jidvei
Verjus Jidvei este obținut din soiul Fetească Regală și, datorită aromelor vegetale, de citrice și fructe verzi, este înlocuitorul perfect al sucului de lămâie și al oțetului, fiind potrivit pentru salate, sosuri dulci sau sărate, marinade, diferite tipuri de muștar, deserturi, cocktailuri și băuturi fără alcool.
-
ALCOOL42%
-
Note aromaticedulce-acrișor, cu note de citrice, mere și gutui.
