
- Vinars Jidvei VSOP 40 ml
- Sirop de afine 15 ml
- Cordial de scorțișoară 30 ml
- Fresh de lămie 20 ml
- PROCEDEU Shake
- PAHAR Rocks
- DECOR Peel de portocală
REȚETA
Se pre-răcește paharul.
Se pre-răcește paharul cu gheață.
Cu ajutorul unei site fine, se toarnă bautura în paharul cu gheață nouă.
Drept garnish, se va folo coralul de scorțișoară.

Zalincu Mihai are 24 ani și este din Iași. În prezent, activează în locația Nish ft Nuba, din Iași, unde adoră să facă spectacol atât cu rețetele de cocktailuri cât și în rândul celor prezenți în locație. Creativitatea și dorința de a încerca mixuri noi îi definesc personalitatea în totalitate.
Ingredientele Jidvei

Jidvei VSOP
Îmbogățește cocktailurile cu note de vanilie, ciocolată și nuci, de condimente exotice, fructe uscate și fructe confiate. Aromatic se împletește foarte bine în diverse combinații cu lichioruri, siropuri sau chiar cu alte tipuri distilate.
Oferă nu doar tărie alcoolică (bază alcoolică) cocktailurilor prin cele 42% alc., dar mai ales savoare prin complexitatea aromatică datorată învechirii pentru minimum 5 ani, în butoaie de lemn de stejar.
-
ALCOOL42%
-
Note aromaticescorțișoară, migdale, cuișoare, smochine, nuci prăjite