
- Jidvei Scintti Muscat Ottonel 100 ml
- Reducție de vin roșu Jidvei Grigorescu Roșu 30 ml
- Verjus Jidvei 20 ml
- Spumă de cimbrișor și căpșuni on top
- PROCEDEU Build
- PAHAR Balon
- DECOR O felie de căpșună
REȚETA
Se adaugă gheață în pahar.
Se adaugă pe rând, 20ml Verjus Jidvei, 30ml reducție de vin roșu Jidvei Grigorescu Roșu*, 100ml spumant Jidvei Scintti Muscat Ottonel, iar cu o linguriță de bar se amestecă compoziția.
La final, on top se adaugă spuma de cimbrișor și căpșuni**.
Ca si garnish, se va orna cu o felie de căpșună.
*Pentru a pregăti reducția de vin roșu se folosesc 250ml vin roșu Jidvei Grigorescu Roșu, un măr roșu tocat cubulețe, 100g fructe de padure (zmeură, mure, afine), un baton de scorțișoară, 50ml sirop de soc și 15 boabe de piper roșu. Acestea se fierb pe inductie timp de 1 minut, iar apoi se lasă la foc mic aproximativ 20-30 minute, până când se ajunge la jumătate din compoziția inițială.
**Pentru a obține spuma de cimbrișor și căpșuni, într-un sifon de 1l, se adaugă 500ml infuzie de cimbrișor, 50ml Verjus Jidvei, 100 ml sirop de căpșuni din Găbănașul Castelului, două albușuri de ou, două capsule de N2O.

Vlădeanu Claudiu are 24 de ani, activează în industria ospitalității de aproximativ 7 ani. Este din Sibiu, dar locuiește în Constanța de câțiva ani. În prezent, vă puteți bucura de cocktailurile sale în locația Crazy din Constanța sau Mamaia în sezonul estival. Mixologia este modul perfect de a ieși, adesea, din zona de comfort si de a se autodepăsi constant. Îi place să facă drink-uri și să vadă oamenii fericiți. În zilele sale libere, studiază analize ale pieței financiare.
Ingredientele Jidvei

Muscat Ottonel
Scintti Extra Dry Muscat Ottonel te întâmpină cu note parfumate de iasomie și flori de trandafiri și tonuri fine de flori de portocal.
Corpul este rotund și echilibrat, vinul având totodată, și o prospețime specifică Podgoriei Jidvei. Post gustul remanent încântă cu note de piersici și coajă de portocală.
-
ALCOOL11%
-
Note aromaticelitchi și pepene galben, piersici și coajă de portocale, note intense de mosc.
Jidvei
Verjus Jidvei este obținut din soiul Fetească Regală și, datorită aromelor vegetale, de citrice și fructe verzi, este înlocuitorul perfect al sucului de lămâie și al oțetului, fiind potrivit pentru salate, sosuri dulci sau sărate, marinade, diferite tipuri de muștar, deserturi, cocktailuri și băuturi fără alcool.
-
ALCOOL42%
-
Note aromaticedulce-acrișor, cu note de citrice, mere și gutui.


Roșu
Grigorescu Roșu, un cupaj între Pinot Noir și Cabernet Sauvignon, de culoare roșu rubiniu, cu reflexii violet, se deschide olfactiv cu note intense de fructe roșii și negre – cireșe, coacăze negre și prune coapte – și cu accente delicate de piper negru și lemn dulce.
-
ALCOOL12.5%
-
Note aromaticeechilibrat, corp mediu, arome de fructe negre și ciocolată.