
- Vinars Jidvei VS 50 ml
- Suc de mere proaspăt stors 100 ml
- Verjus Jidvei 15 ml
- Sirop de miere 10 ml
- Boabe de struguri 3 buc
- PROCEDEU Shake & fine strain
- PAHAR Balon
- DECOR Evantai de măr verde, struguri caramelizati și un baton de scorțișoară
REȚETA
Se adaugă toate ingredientele într-un shaker, se adaugă gheată și se dă shake.
Cu ajutorul unui strainer și fine strainer, se toarnă băutura într-un pahar plin cu gheață.
Drept garnish, se pune pe o scobitoare un evantai de măr verde, 2-3 struguri caramelizati și, separat, un baton de scorțișoară.
*Pentru a pregăti siropul de miere, se adaugă părți egale de miere și apă fiartă într-un recipient și se amestecă până la omogenizare completă.

Antoniu Medrea a descoperit arta mixologiei, de care s-a îndrăgostit complet, în urmă cu 5 ani. Jidvei Mixology & Bartenders Camp a fost, pe lângă cea mai frumoasă experiență, și prima sa competiție, care i-a oferit motivația de a se autodepăși în bar, pe zi ce trece și mai mult curaj pe abilitățile sale de mixolog. În prezent, pe Antoniu îl puteți vizita în locația Bună Ziua din Timișoara. Pe lângă pasiunea pe care o are pentru cocktail-uri, Antoniu este și DJ de muzică electronică.
Ingredientele Jidvei

Jidvei VS
Este o alegere excelentă pentru realizarea cocktailurilor dulci-acrișoare, acrișor-răcoritoare sau pentru cele specifice perioadei de iarnă, mai consistente, mai pline sau cu texturi mai cremoase.
Oferă o bază alcoolică cocktailului - 38% alc. -, dar ajută și la creșterea complexității băuturii prin notele de vanilie, caramel, lemn dulce și condimente fine.
-
ALCOOL38%
-
Note aromaticegutui, lemn dulce, nuci, caise, note subtile de condimente
Jidvei
Verjus Jidvei este obținut din soiul Fetească Regală și, datorită aromelor vegetale, de citrice și fructe verzi, este înlocuitorul perfect al sucului de lămâie și al oțetului, fiind potrivit pentru salate, sosuri dulci sau sărate, marinade, diferite tipuri de muștar, deserturi, cocktailuri și băuturi fără alcool.
-
ALCOOL42%
-
Note aromaticedulce-acrișor, cu note de citrice, mere și gutui.
