
- Jidvei Grigorescu Sauvignon Blanc 100 ml
- Suc de mere proaspăt 20 ml
- Sirop de miere 20 ml
- Verjus Jidvei 5 ml
- Frunze de mentă 2 frunze
- PROCEDEU Shake & Strain
- PAHAR Pahar de vin alb
- DECOR Felii subțiri de măr verde
REȚETA
Într-un shaker se adaugă gheață, 20ml suc de mere, 5ml Verjus Jidvei și 20ml siropl de miere.
Se agită energic până când toate ingredientele se combină bine.
Se toarnă amestecul într-un pahar de vin alb, cu gheață.
Se completează băutura cu 100ml Jidvei Grigorescu Sauvignon Blanc, amestecând ușor pentru a păstra delicatețea vinului.
Drept garnish se vor folosi câteva frunze de mentă și felii subțiri de măr verde.

Leonard Sava este pasionat de mixologie și fotografie. Are 22 de ani și, în prezent, se bucură de arta de a crea băuturi delicioase, în cadrul evenimentelor private. Ocupatia sa principala este cea de designer web si social media manager, iar în zilele de weekend adoră să ofere o mână de ajutor în cadrul uneia dintre cele mai mari locații de evenimente din Bacău.
Ingredientele Jidvei

Jidvei
Verjus Jidvei este obținut din soiul Fetească Regală și, datorită aromelor vegetale, de citrice și fructe verzi, este înlocuitorul perfect al sucului de lămâie și al oțetului, fiind potrivit pentru salate, sosuri dulci sau sărate, marinade, diferite tipuri de muștar, deserturi, cocktailuri și băuturi fără alcool.
-
ALCOOL42%
-
Note aromaticedulce-acrișor, cu note de citrice, mere și gutui.
Sauvignon Blanc
Grigorescu Sauvignon Blanc este un vin limpede, cristalin, de culoare galben-pai, care încântă prin aciditatea ridicată, specifică vinurilor transilvănene – ceea ce-i conferă o prospețime deosebită – și prin aromele subtile de fructe tropicale, lime și grepfrut.
-
ALCOOL13.5%
-
Note aromaticemăr verde, ardei gras, ierburi verzi
