
- Jidvei Scintti Fetească Regală 120 ml
- Sirop de soc 25 ml
- Verjus Jidvei 5 ml
- PROCEDEU Build
- PAHAR Pahar de vin alb
- DECOR Felie de măr
REȚETA
Se ia paharul și se adaugă gheată.
Se adaugă 5ml Verjus Jidvei, 25ml sirop de soc si la final 120ml spumant Jidvei Scintti Fetească Regală.
Ca și garnish, se pun 2-3 felii de măr pentru un strop pe prospețime.

Cătălin Ares are 29 ani si cochetează cu mixologia de 7 ani, iar atuul său în bar este personalitatea, pe care nu o poate mixa, dar care sigur va surprinde clienții. Cătălin a pornit pe drumul mixologiei din curiozitatea de a cunoaște oameni noi și de a auzi povești de viață diferite, iar mixologia l-a ajutat nu doar să se exprime, ci și să se conecteze cu oamenii, dincolo de cuvinte.
În prezent, pe Cătălin îl puteți întâlni în locația Margo Downtown, din Constanța.
Ingredientele Jidvei

Jidvei
Verjus Jidvei este obținut din soiul Fetească Regală și, datorită aromelor vegetale, de citrice și fructe verzi, este înlocuitorul perfect al sucului de lămâie și al oțetului, fiind potrivit pentru salate, sosuri dulci sau sărate, marinade, diferite tipuri de muștar, deserturi, cocktailuri și băuturi fără alcool.
-
ALCOOL42%
-
Note aromaticedulce-acrișor, cu note de citrice, mere și gutui.
Fetească Regală
Scintti Brut Fetească Regală se deschide cu note aromatice de flori albe de trandafir și flori de caprifoi, ca în final să încânte cu note de piersici și de fructe exotice, cum sunt cele de mango.
Aromele de măr verde proaspăt, caise confiate și fructe exotice și tușele fine de pepene galben se întrepătrund cu o efervescență plăcută și reconfortantă, specifică Podgoriei Jidvei.
-
ALCOOL11%
-
Note aromaticemăr verde proaspăt, piersici, caise confiate și pepene galben.
