Background

VIZITEAZĂ CASTELUL BETHLEN-HALLER ȘI DESCOPERĂ VINURILE JIDVEI

Castelul Bethlen-Haller este mai mult decât o construcție impozantă sau un loc din Transilvania pe care să îl vizitezi. Este, mai presus de toate, un spațiu în care timpul curge firesc, ca un vin bun care umple cupele atunci când poveștile sunt nu doar spuse, dar mai ales trăite și retrăite alături de oameni dragi.

Pentru că ne place să primim oaspeți, îi așteptăm cu multă bucurie, dar și cu mâncăruri pline de savoare pregătite după vechi rețete transilvane și, desigur, cu vinuri alese. Și ne mai place și să le spunem povești cu și despre vin, invitându-i să se lase învăluiți de tihna care domnește peste tot și să ne descopere. Să descopere locurile, oamenii, vinul. Vor ajunge să afle că, la noi, bucuria vine de la oameni și oamenii vin cu povești.

 


Castelul Bethlen-Haller se poate vizita de marți până duminică în cadrul celor patru tururi ghidate care încep la orele 11:00, 13:00, 15:00 și 17:00. Castelul este închis în zilele de luni
. Costul unui bilet este de 25 lei/persoană și reprezintă modul prin care fiecare vizitator contribuie la păstrarea farmecului acestui loc. Copiii până la 12 ani nu plătesc bilet.

Cei care doresc să afle mai multe despre vin și arta vinului au la îndemână următoarea opțiune:

  • Vizită la Castel + Degustare 4 vinuri – 100 lei

    Castelul Bethlen-Haller se poate vizita de marți până duminică în cadrul celor patru tururi ghidate care încep la orele 11:00, 13:00, 15:00 și 17:00. Castelul este închis în zilele de luni. Degustarea include 4 dintre cele mai reprezentative vinuri ale noastre și va fi însoțită de un platou cu aperitive care nicidecum nu putea lipsi. Și pentru a păstra cu dumneavoastră puțin din farmecul locului, la plecare veți primi cadou o sticlă cu vin.


*Degustarea este disponibilă doar pentru cei care au peste 18 ani.

**Pentru a putea respecta normele sanitare în vigoare, rezervarea prealabilă, cu cel puțin 24h înainte, este obligatorie pentru grupurile care depășesc 10 persoane, atât pentru vizite, cât și pentru degustări.

La fiecare dintre pachetele prezentate mai sus puteți adăuga și vizitarea plantației viticole și a cramei Jidvei. Costul vizitelor este de 25 lei/ persoană.

Pentru rezervări și informații despre pachetele noastre care includ vizită și degustări cu vinurile Jidvei, vă rugăm să ne scrieți la adresa de e-mail castel@jidvei.ro sau să ne contactați la numărul de telefon: 0753992255.

Vă așteptăm să vă opriți la noi preț de o zi, să vizitați castelul și împrejurimile lui și, desigur, să încercați vinurile noastre atent alese și asociate cu preparate culinare în care tradiția și grija sunt completate cu generozitate de imaginația celor care le pregătesc.

Background
0
Coș de cumpărături